tak logowałem się wcześniej jako Krzysztof to prawda .
kilka osób po wypowiedziach też poznaję bo dzwonili do mnie zarówno tych z problemami jak i z pozytywami .
Ale wkurzają mnie wypowiedzi osób które kłamią. Tak jak na innym forum.
Co do kotłów to dobrze wiem że są nieraz problemy co do opału i ustawień . cześć użytkowników ma takie problemy i dlatego zaglądam na fora i staram się pomóc.
I po to powinno być to forum a stało się walką między producentami , sprzedawcami . w szczególności
Jak najwięcej zaszkodzić konkurencji pisząc bzdety tak jak na
http://forum.info-ogrzewanie.pl/
Myślałem pozytywnie o tamtym forum ale się przekonałem że to jest to w pewnym stopniu manipulowanie i ustawianie klientów fałszywymi wypowiedziami a reklamowaniem swoich towarów i usług.
Po tym jak ujawniłem prawdę wątek na forum został zawieszone. Na koniec powiem tylko tyle zadowolony użytkownik kotła KMG czy Stalmarka co nie ma problemów raczej na żadnych forach się nie wypowiada chyba że go o to ktoś poprosi .
Bo niema takiej potrzeby. Co by było gdyby tu wypowiadało się z 2,5 tysiąca osób co mają Stalmarka i z 1,5 tysiąca co mają KMG
Są tylko osoby co są niezadowolone , albo mają problemy i tutaj szukają porady.
Są też osoby szukające informacji o danym produkcie przed zakupem i właśnie o te osoby idzie walka w szczególności.
Jeżeli dużo jest złych wypowiedzi na pewno nie kupią .Wyczytają to co będzie najlepiej reklamowane i pewni że to prawda prawdopodobne jest że ten towar zakupią .
Dlatego osoba wypowiadająca swoje zdanie powinna być wiarygodna i do sprawdzenia .
Powinna podać kontakt do siebie tak aby wypowiedz była wiarygodna a nie fałszywa .
W końcu jak się coś pisze trzeba być świadom co i dlaczego i mieć na to dowody.
A to że ja bronię tych kotłów to normalna rzecz w końcu je sprzedaję , sam mam i moi znajomi mają takie kotły .
Wiem że kotły może nie są idealne bo takich niema raczej nikt. Ale staram się aby były wprowadzane unowocześnienia i zmiany na lepsze. Bo czym kocioł będzie lepszy, wygodniejszy w obsłudze ,mniej awaryjny i oszczędny tym większe będzie na niego zapotrzebowanie i ja zarobię na tym.
Pozdrawiam wszystkich a tych co mają problemy i sugestie proszę o kontakt odpiszę w miarę wolnego czasu
biuro@eko-kotly.pl