moja oferta aktualna, transport do wrocławia sam. 3t. to 300 zł.chyba że masz swój transport ,co do ceny eko to jeszcze można negocjować,
moja oferta aktualna, transport do wrocławia sam. 3t. to 300 zł.chyba że masz swój transport ,co do ceny eko to jeszcze można negocjować,
Dostepna kazda ilosc eko-groszku Rybnik ,Wodzisław śląski ,Racibórz ,Okolice.Cena 500zł ,zapewniamy transport!
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy
Dostepna kazda ilosc eko-groszku Rybnik ,Wodzisław śląski ,Racibórz ,Okolice.Cena 500zł ,zapewniamy transport!
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy
Tel:693135547
Potrzebuję1,2t eko groszku do Ostrowa wlkp-pakowany w worki po 25 kg.Prosze podać cene z transportem.Potrzebuje na 5 grudnia
Witam, jestem nowy, mam pewne pytanie mianowicie czy ten eko-groszek to zwykły groszek z kopanli(ew. pakowany)
Witam, jestem nowy, mam pewne pytanie mianowicie czy ten eko-groszek to zwykły groszek z kopanli(ew. pakowany)
przepraszam ale nacisłam za dużo razy bo komputer mi się zawiesił.
panie leszku ten groszek to jest najważniejsze aby miał odpowiednią granulacje do 25 mm ,przeważnie 5-25mm ,bo inaczej będzie zrywało klin zabezpieczający napęd ślimaka,a także głośna praca ślimaka,słychać takie trzeszczenie Kruszenie węgla,a parametry najlepiej sprawdz na stronie internetowej kompani węglowej i nie słuchaj tych bajerów psełdo sprzedawców( masz tam cały opis)
Dzięki "tad"
A jaki eko-groszek jest najlepszy:
1.Pieklorz eko-groszek
2.Retopal eko-groszek
3.Boruta(ale czy to wogóle jest eko?)
Aha i co to jest jeszcze ta kostka eko?
ja mam retoal. kupilem 3tony i sie z nim męcze. strasznie się żużli. a może ktoś powie coś na temat węgla pielkorz?
retopal ma 24 kal i prawie 10procent popiołu,jak paliłem to się spalał dobrze,popioł był w postaci takiej kruchej szlaki .Pieklorz jest bardziej kaloryczny i ma miej popiołu ,ale drozej kosztuje,ma 26,27,a nawet 28kal.i do 7% popi0ł .Boruta i kostka eko nie jest do retortów.
a
Boruta to groszek do 31,5mm to jest do innych pieców ,albo do pieca zwykłego.Kostka eko to gruby węgiel do zwykłych pieców (o parametrach bardziej eko,miejsza zawartość siark i innych szkodliwych związków)
Witam, a ten Pieklorz eko-groszek to go można kupić na KWK Chwałowice?
Witam, a ten Pieklorz eko-groszek to go można kupić na KWK Chwałowice?
Tematy na forum