Ostatnio czytałem o niejakim Hiramie. To były król Tyru, który miał wiedzę mistrza i znał hasło! Tak jak teraz w niektórych komputerach. Niestety Jubelas, Jubelos i Jubeluma chcieli tę wiedzę posiąść bez nauki i posługując się symbolami uznawanymi w masonerii za oznaki wtajemniczenia nie zastanawiali się wcale do czego ma służyć zabili nimi mistrza. Stąd wzięły się podobno uprawnienia budowlane, dla uczczenia szkoły Jubelusa i Jubelasa, oraz Jubeluma. Nam z pewnością te postacie i symbole odsłaniają obrządki panujące do dziś w budownictwie i jubileuszowe odsłanianie budowli, które lubią się zawalać. Bo ta zdolna część uczniów Hirama już wtedy podobno wyruszyła łódeczką do Ameryki i tam wzniosła monumentalne budowle. Ponoć posługiwali się kodem:o,1, jak w komputerach. do diś nie wiadomo jak na góry wciągano te bloki. A ocenę spadkobierców Jubileusów znamy z opowieści Bibli E 12.2. Temu prorokowi wierzę, bo skąd by wierział o czarnym niebie nie będąc w kosmosie! To od spadkobierców Jubileusów jest mit o sprawczej roli Prawa budowlanego, oraz powstał mit o PB -83/B-03430 o ciągu grawitacyjnym w kominie.Panie Tomaszu, można wieszać na kratkach wstążeczki, ale po co? Przecież 1/2 roku obliczeniowe temperatury w Polsce są nieustawowo niższe! Ale Jubileusy świętowały wszystko na konferencjach, gdzie niedotlenienie mózgów zjednywało zwolenników. Tłum i CO2! Ale jeden z potomków Jubileusów wyjechał do Moskwy i nie wrócił. Potem znaleziono instrukcję KGB w szufladzie jak kształcić inż. na nieuków. Myślę, że słowo B. Bierut chyba już można odtajnić? Bo tam w instrukcji było jak odprowadzać ścieki przed ujęcia wody pitnej w rzekach itd. Ustalano na zjazdach kraj płaskich dachów i ślepe kuchnie. Ukoronowanie tego jubilejstwa są u uprawnionych nagrody za nieuctwo np. moje osiedle bez ław kominiarskich zbudowane chyba wyłącznie z materiałów niedopuszczonych do stosowania w budownictwie. No i stąd mój apel do kominiarzy, bo teraz plany budowy 3 mln mieszkań oznaczają odpowiedzialność niewinnych ludzi, którzy tak jak ja będą ponosić winę z art.61 Prawa budowlanego. Więc niech kominiarze patrioci sprawdzą i niech ludzie wiedzą o szkodliwości CO2 i zanim kupią bez sprawdzenia czy w kominie istnieje siła antygrawitacyjna, która zasysa CO2 z mieszkania. Niech nabywcy poczytają o tym skąd jest 13 korporacji i jak powstały loże masońskie i mafia. Miło mi, że choć kilku uprawnionych słyszało o szkodliwości CO2. Wśród nich są ci czytają amerykańskie wydawnictwa, gdzie 700ppm CO2jest wartością NDS ( może ma to związek z wiedzą i tradycja wolności, bo tam uciekli uczniowie Hirama?)!