Panie X też sobie pozwolę zacytować pewne wypowiedzi:
[quote: ...]tak tak, napisz jeszcze, że dostałeś na gwiazdkę mercedesa i że oszalałeś z zachwytu gdy zaproponowano Ci tam pracę... bez kpin panowie. Wiadomo kto pisze tu pozytywne komentarze... może lepiej po prostu uczciwie płacić albo zrezygnować. Czasy gdy zakladalo sie firmy bez kapitalu juz minely a dlugoterminowe kredyty daja banki a nie pracownicy, dostawcy itd.[/quote]
[quote: Janusz]Uważam, że sądy i uczciwość oraz etykieta biznesowa to 2 różne sprawy. Bardzo się cieszę, że ktoś w końcu piętnuje niesolidne firmy, które mogą zniechęcić młodyych ludz próbujących sił zakładając własy biznes. Należy ostrzegać innych przed firmami - oszustami. Jeżeli w swoją działalność biznesową wkalkulowujesz straty z tytułu nieuczciwości kontrahentów, to myślę, że sam nie płacisz innym... Firm, które nie placą należy unikać i przestrzegać przed nimi innych ! W ten sposob pozbędziemy się prszywych owieczek. A na koniec jeżeli już ktoś popadł w kło[poty finansowe i ma problemy z płatnościami powinien rozmawiać z wierzycielami a nie zastraszać!!! to to jest już chamstwo!
[/quote]
Jak sam Pan zauważył sprawa nie dotyczy kwoty rzędu 100tyś zł to tymbardziej zobowiązanie powinno zostać uregulowane.
na bierząco śledzę co się dzieje na forum więc proszę sobie darować wysylanie do mnie prywatnych mail-i z informacją co Pan, albo ktoś inny napisał bo mnie to tak nie podnieca jak Pana