Uważajcie na piece firmy Malina.! to jakieś nieporozumienie co ta firma robi jeszcze na rynku. Deklarują że sprzedawany towar jest mega oszczędny, ekologiczny, a w razie jakichkolwiek problemów pomagają bez problemu, bla bla bla. JEDEN WIELKI FAŁSZ! Jestem ich klientem, zakupiłem kocioł w wakacje, już przy samym podłączeniu było rozczarowanie, bo dzwoniąc z pomocą do tego ''producenta'' o pomoc jak wszystko podłączyć, ustawić usłyszałem odpowiedź żebym przeczytał sobie instrukcje obsługi, no ręce mi opadły... Ustawiłem jakoś ten kocioł, znajomy hydraulik trochę mi pomagał, Pomimo tego wszędzie odkłada się sadza na ściankach, te ciągłe czyszczenie jest udręką. czytałem w internecie że to normalne w ich wyrobach, niestety doczytałem to dopiero po zakupie. Co mogę powiedzieć o tym wyrobie- będziecie bardzo dobrymi ludźmi dopóki nie zapłacicie pieniędzy, potem zwyczajnie najlepiej nie dzwonić. Znalazłem w internecie podobne opinie do mojej, więc coś w tym jest. Odradzam tą firmę bo w tej samej cenie jest dużo innych producentów z większym doświadczeniem i lepszymi wyrobami. Odnośnie reklamy w radiu... popracujcie nad poprawą pieców, a nie będziecie musieli szukać naiwnych klientów którzy wam zaufają a potem się rozczarują tak jak ja....