331
331
331
330
330
330
317
328
305
317
328
Strefa ekspertów HVACR

JAKI PIEC NA TANIE GRZANIE??

Witam mam wielką prośbę czy mógłby mi ktoś doradzić. Mam zamiar wstawić piec na ogrzanie pół domu i w czasie zimy również wody nie więcej niż 25kW. Głównym argumentem zdecydowanie bedzie koszt paliwa no i nie chciałbym schodzić do niego codziennie. Czy piec na miał i ekogroszek z podajnikiem będzie dobrym rozwiązaniem. Może znacie jakiś sprawdzonych producentów i określone piece. Z góry dziękuje za wsparcie.

Najtaniej bedzie na miał! jest wielu producentów kotłów na miał z podajnikiem. Ja polecam STALMARK, zakupiłem go u ich przedstawiciela Klimat Plus wraz z montażem i bojlerem. Grzeje przez cały rok. Zobacz ich stronę: www.klimatplus.pl
Pozdrawiam

Chciałbym kupic piec na ekologiczny groszek lub inne tanie paliwo z podajnikiem.Jakie sa ceny u producenta.
Mój adres leszekras@wp.eu

Witam,
ja osobiście polecam Piec firmy Elektromet EKO-KWP 25.
Jestem jego właścicielem od 2 lat i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. A w domu cieplutko. Radzę poszukać sobie na allegro, można zaoszczędzić nawet do 200zł niż w normalnym sklepie.
pozdrawiam

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.