Dla mnie najważniejsze jest to że Nano jest po pierwsze lekka, po drugie moge ją sama bezproblemowo wymieniać, no a po trzecie mogę ją kupić bez kłopotu niedaleko domu.
Dla mnie najważniejsze jest to że Nano jest po pierwsze lekka, po drugie moge ją sama bezproblemowo wymieniać, no a po trzecie mogę ją kupić bez kłopotu niedaleko domu.
Nano polecam, jest w Obi i na stacjach BP dostępna bez problemu. A gdyby nadal ktoś miał problem z jej znalezieniem to polecam skorzystanie z wyszukiwarki na stronie www
Ja się przyznam miałem problem ze znalezieniem, ogólnie to nie słyszałem o tej butli nigdy dotąd. Ale skorzystałem z wyszukiwarki na stronie i faktycznie podobno nawet od dawna juz jest na mojej stacji. Nie zwracałem uwagi.
A nie masz Bp blisko. Tam Nano na 100 kupisz.
[quote]A nie masz Bp blisko. Tam Nano na 100 kupisz.[/quote]
W necie można znaleźć punkty sprzedaży tej butli, wystarczy dobrze poszukać.
Na stronie Nano Amerigas jest mapa z wyszukiwarka punktów sprzedaży - trzeba tam szukać.
Proszę bardzo link do wyszukiwarki nano.amerigas.pl
My używamy tej butli do grilla. Nano łatwiej się podłącza niż inne. Zawór też wygląda na znacznie bezpieczniejszy niż u innych
No ja na działke będę potrzebował do grilla gazowego więc pewnie teraz kupie tę butlę
[quote]czy używał ktoś jej do grilla gazowego? warto się zainteresować?[/quote]
Nano do grilla gazowego jak najbardziej. Jest lekka i poręczna, więc będzie w sam raz na takie jednorazowe wypady na dzialkę np.
Tematy na forum