Jaka butla będzie pasowała do takiego rodzaju grilla? Zna ktos butle Dom Light?
Jaka butla będzie pasowała do takiego rodzaju grilla? Zna ktos butle Dom Light?
Ja niestety pierwszy raz się z taką butlą spotykam.
Jak najbardziej butla Dom Light czy tez butla Nano będą pasowały. Ja powoli tez już do sezonu się przygotowuję i na działkę będę właśnie kupował grill gazowy
Również nigdy nie spotkałem się z taką butlą, niemniej możesz przejrzeć ten portal https://grillmax.pl/ - coś w kwestii grilla na pewno tam znajdziesz ;)
Dla mnie osobiście grill gazowy nie jest dobrym rozwiązaniem,uważam że te tradycyjne mają swój klimat oraz urok,więc warto się nad nimi zastanowić. A co do samej butli oraz jej rodzaju czy wymiarów,to w instrukcji obsługi na pewno masz wszystko dokładnie opisane
A czemu nie grill gazowy? Moim zdaniem mega wygodna sprawa i ile mniej problemów a sama wygoda grillowania, jeszcze tym bardziej z butlą lżejszą czyli.np Nano. U mnie na działce świetnie się sprawdziło takie rozwiązanie już nie raz
Moim zdaniem grill to grill - ja uwielbiam z niego różności od kiełbasek po warzywka:) Na Fb widziałam ostatnio jakoś taka matę do grillowania Grillata dzięki niej jedzenie jest zdrowsze i nie używa się tłuszczu, fajna rzecz, ktoś ja ma może? warto ją kupić?
zapewniam, ze z grilla tradycyjnego i z grilla gazowego jedzenie smakuje tak samo, przy czym na grillu gazowym nie wprowadzamy do jedzenia substancji rakotwórczych z węgla. Butla nano będzie lepsza, bo lżejsza i bezpieczniejsza, u mnie rodzice maja ale nie na dzialce tylko przed domem jak grillują
Też mam grill gazowy i kupuję Nano - lekka, poręczna, idealna do takich zadań specjalnych.
wiesz, ja mam po prostu takie ekologiczne podejscie do zycia raczej i zwyczajnie po to grillujemy na Nano, ze nie chce sie truc jedzeniem z grilla na węgiel
No masz rację wegiel jest bardziej toksyczny. A Nano to dobre i sparwdzone rozwiąznie
Co do grilla gazowego,to akurat jestem zdania,że on także ma swoje wady i to bardzo duże,przede wszystkim zabija samą ideę grillowania przy pomocy węgla,a to już ogromny minus. Dwa,że butla może być nieszczelna i co wtedy?
Moim zdaniem jest wygodny i wcale nie ciężki! A co do butli - zależy gdzie i jaka kupujesz... Jak masz pewność jakośći a przy Nano tak jest to nie ma obaw, chyba że nie korzystasz z pewnych źródeł....i kupujesz butle nabijane w lesie...
Tu nie ma co dyskutować z kimś kto nigdy nie miał, nie widział takiego grilla. Jest lepszy, Wygodniejszy w "obsłudze" a smak potraw jest zdecydowanie taki sam. Jedzenie też z takiego grilla jest zdrowsze - bo pozbawione toksyn z węgla itp. A co do Nano - będę się przy niej upierał, bo jest lekka to jedno, ale i wydajna. Każdemu polecam.
"Gril gazowy" nie powinien nazywać się grilem, anie kiełbaskanie pachnie ani co :)
Tematy na forum