"Spostrzegawczy"
Widze ze masz pretensje do calego swiata, Niemca, Ruska, a nawet Polaka za to ze zagranica siedzi...
Odnosnie "zaplaty" za wyksztalcenie to juz Ci napisalem ze moi rodzice to zrobili i to z nawiazka bo pracuja i robia to dalej, miedzy innymi na takich jak Ty,a szkoda, bo widac Twoja nauka poszla na marne. Ty korzystasz z ich placenia podatkow dalej, bo slesz swoje dzieci do szkoly, chodzisz do lekarza i chroni Cie policjant przez nich oplacany (w podatkach oczywiscie). Odkladaja tez na Twoja emeryture a nie moja, takze rusz glowa i wywnioskuj kto jest tak naprawde poszkodowany!
Odnosnie 1000 brutto Twoj cytat ponizej:
"No zabij Mnie ale nie znam takich projektantów...no może po studiach i bez uprawnień młody dorobi sobie za 1000 brutto ???"
A teraz cytat z drugiego posta:
"Młody projektant po studiach...jaja sobie robisz?..juz pisałem ze młodziak dopiero zaczyna naukę i NIC nie umie dopóki nie nabierze doświadczenia..."
To w koncu mlodziak przed czy po nauce?
Gubisz sie we wlasnych postach, dla mnie to daje podstawy zeby stwierdzic chorobe psychiczna, cos pomiedzy schizofrenia albo alzheimerem, moze juz czas dostosowac nick, bo ze spostrzegawczoscia ma to malo wspolnego.
Odnosnie drog to nie wiem czy zauwazyles, ale jezdzisz po autostradach i po drogach w ostatnich czasach sfinansowanych ze srodkow UE, to w koncu po jakich drogach jezdzisz???
Odnosnie ZUSu nie bede sie juz wypowiadal, bo jesli uwazasz ze remis z US czyni ZUS niezniszczalnym to czcij go jak Boga, plac i nie psiocz na forach ze jest bandyta.
A tak wogole to widze ze wszystko u Ciebie rozchodzi sie o pieniadze, co chwile mozna sie tylko doczytac: oddaj kase, placa, skladki, okrasc, echo w kieszeni, stawki, kokosy itd itp. Czy czegos Ci brakuje, przeciez masz lepiej bo w Polsce?