Bo jak ktoś wie , że jestem na Forum ,to te całe tałatajstwo, chamstwo wyłażi ze swoich nor aby mieć okazje popluć i mnie oszczekać. Tak wygląda to Forum - jest paru takich - których zazdrość tak skuła im mózgi , że zapominają o jakichkolwiek zasadach i nie bacząc na to dają popis... Przecież te obczszekacze i opluwacze znaja mnie... to i znają moja skrzynkę e-mailowa i także telefon. Jakoś pzrez te wszystke lata - nie dostaję listów, ani telefonów , ani e-mail, gdzie KTOŚ po nazwisku - powiedziałby - co do mnie czuje WPROST. Tylko cichcem w internecie , anonimowo, podskakują z klawiaturą w ręu - dając popis swojej szczurzej Odwadze A czego ONI byliby warci wtedy .. (5-10-12 lat temu) gdyby nie moja szkoła?. Dzisiaj to są wielkie tuzy, tylko wtedy , gdyby nie ja, byli by teraz niczym... Czy ja mam wymieniać nazwiska TYCH wszystkich, dzieki mnie teraz są w branży i uważają się za fachowców w Warszawie , Łodzi i dalej?... ?. Pan p. Mietku jest jednym z nich , więc jeśli o kulturze mamy mówić - niech pan zacznie od swojej. Pana kariera w tej branży,zaczeła sie od czasu kiedy pan pzrekroczył progi w mojej firmie, pracując u mnie, otworzył Pan sobie drzwi gdzeiś indziej ..dzieki własnie pracy w tej firmie, teraz kiedy Pana poprzednia firma poszła kaput , TAKŻE pracuje Pan w firmie , kóra doceniła Pana staż...TYCH rzeczy nie da sie ukryć. Ja mam przynajmnije odwage mówic prawde miedzy oczy, jak powiedziałem wcześniej. Do nikogo nie należę i zobowiązań nie mam...i to was , wszystkich boli....Moja niezalezność i swoboda skręca was, że ja MOGĘ powiedziec kto jest zły a kto dobry , poniewaz JUTRO dl amnie będzie taki samy dzień - WY natomiast umiecie tylko lać na jedno drzewo - i boicie sie własnego cienia.