Witam wszystkich Forumowiczów.
Od jakiegoś czasu sledzę to forum i po raz pierwszy spotkałem sie z takim brakiem zrozumienia i indolencji dla zwykłych ludzi szukających tutaj porady.
Nie jestem specjalistą ani od wentylacji, ani od klimatyzacji, ani od CO.
Jestem specjalistą w branży IT (komputery) i uczestniczę czynnie w dyskusjach na forach związanych z tym tematem.
Polecam większości "Życzliwych Fachowców" z forum "Wentylacja" odwiedzenie innych Forów związanych z branżą komputerową aby nauczyli sie życzliwości i zrozumienia dla ludzi którzy na Forum przyszli po pomoc, a którzy z góry skazani są na poniżenie tylko i wyłącznie za to że dysponują mniejszą wiedzą od innych.
Dodam, że mam firmę komputerową z której żyję i zawsze staram sie udzielić pytającemu wyczerpującej odpowiedzi nawet jeżeli jest to moja potencjalna konkurencja.
Widać że informatycy i elektronicy to ludzie którzy dumni są ze swojej wiedzy i chętniej sie nią dzielą co jest w dużej merze odwzajemnione przez ich kolegów forumowiczów, bo w końcu taka jest idea każdego branżowego Forum.
Pozdrawiam i skłaniam do przemyśleń zanim udzielicie innym użytkownikom ("naiwniakom" w Waszym mniemaniu)odpowiedzi na tym jedynym w swoim rodzaju Forum.
Dla ciekawskich odpowiadam, że nie zadałem na Forum "Wentylacja" żadnego pytania, ponieważ po przeczytaniu odpowiedzi większości Fachowców i znawców branży uznałem iż stanowiło by to jedynie pożywkę do tego, aby mnie poniżyć.