Jeśli jesteś dobra to prędzej czy później dostaniesz jakiś fajny temat do realizacji. A na początku pewnie tak jak w każdym biurze projektowym- asystent robi wszytsko
Jeśli jesteś dobra to prędzej czy później dostaniesz jakiś fajny temat do realizacji. A na początku pewnie tak jak w każdym biurze projektowym- asystent robi wszytsko
Wytłumacz mi co to znaczy "jak jesteś dobry".
znaczy tyl co 'jak nie jesteś zły"
świetna odp, ha ha ha, ulubione słówko wytrych g... znaczące
Ja tam praktyki robiłem na studiach.
Atmosfera tragedia i wyzysk ja tylko się da. Nie polecam
Jeżeli znasz się na swoim fachu i masz niezbędne doświadczenie,to prędzej czy później zostaniesz nagrodzony. Każda firma ceni sobie profesjonalizm oraz uczciwość.
Obóz pracy !!!
Tak jak ktoś napisał, szefostwo jest nieobliczalne i najbardziej cenny jest dla nich pracownik, który donosi na resztę. Tak więc atmosfera jest nieciekawa i strach zaufać koledze z biurka obok. Szefowie uwielbiają pełną kontrole nad pracownikami więc oczywistym jest program szpiegowski na komputerze i kamery na drodze do kuchni/wc czy nad komputerami. Sama ich obecność powoduje, że spokojnie obiadu nie zjesz. Kawy porządnej też się nie napijesz, bo mimo, że w firmie jest świetny ekspres jest zakaz korzystania z niego dla pracowników. Takich "kwiatków" mogę wymienić znacznie znacznie więcej. Chyba tylko kryzys na rynku powoduje, że ludzie tam jeszcze pracują. Kilka lat temu zostaliby bez pracowników.
Potwierdzam to co pisała osoba wyżej. Zdaje sobie sprawę, że praca w firmie projektowej nie polega na jedzeniu obiadu czy piciu kawy, ale te przykłady świetnie obrazują jaki jest stosunek szefostwa do pracowników.
Pytający się interesował tym , czy można w tej firmie się coś nauczyć- pewnie że można- bo projektując cokolwiek po prostu się uczysz. Jeśli masz na myśli realną pomoc i osobę która będzie Cię szkoliła i przekazywała swoją wiedzę to nie ta firma. Tu nauczysz się na swoich błędach (oby małych bo za większe polecą Ci po pensji).
To, co szefostwo wyprawia ciężko nawet skomentować..Nie mają w ogóle szacunku dla pracownika i pracy, którą wykonuje, jak ktoś napisał - poganiacze niewolników.
Szkoda gadać w ogóle...
Wymagania 100%.Atmosfera w pracy 0%.Zarobki -100%. Nie polecam nawet największemu swojemu wrogowi
Rotacja pracowników 10000000000000000000000000000000000
a ja tam nie narzekam pracuje w tej firmie 2 rok,jestem monterem klimatyzacji i wentylacji i jakoś wytrzymuje ze wszystkimi;-)
Ja tez tam pracuje chwilke i zasada jest prosta - jestes dobry zostajesz, jestes słaby wylatujesz.
Tematy na forum