331
331
331
330
330
330
328
317
305
328
317
Strefa ekspertów HVACR

praca serwis

witam, jestem studentem czwartego roku inz. srodowiska (zaocznie) od dwoch lat pracuje jako serwisant urzdzen klimatyzacyjnych.Na prace nienarzekam ale mam pytanie, w przyszlosci chcialbym znalezc zajecie np.jako kierownik budowy ( asystent) lub projektant (asystent) w tej branzy. Czy praca jako serwisant bedzie atutem czy raczej nic niezmieni w podejsciu przyszlego pracodawcy do mojej kandydatury na w/w stanowiska

Jeżeli chodzi o kierownika budowy to musisz zrobić uprawnienia, a jako serwisant urządzeń chłodniczych (klimatyzacyjnych) nie zrobisz tych uprawnień. Musisz mieć praktykę na budowie i uczestniczyć w procesie budowlanym, a twoja praktyka musi być potwierdzona przez osobę z uprawnieniami. Praca twoja napewno będzie atutem i dlatego radze ci zebyś poszukał sobie roboty jako asystent kierownika lub inżynier budowy.

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.