Strefa ekspertów HVACR

Praca w AREA-TERM

[quote: pracownik]Ja tez tam pracuje chwilke i zasada jest prosta - jestes dobry zostajesz, jestes słaby wylatujesz.[/quote]

Święta racja w tej firmie nie ma miejsca dla rzadziaków!

Święta racja w tej firmie kto jest dobry w podp.......... , i wchodzeniu w d... ten zostaje

Widać Panwie AJP dopisują sobie pozytywne komentarze. Tak trzymać, brakuje jeszcze tylko C...

jest superrrrrrrrr wiec o co ci chodz

Nie polecam firmy. Miałam z nią do czynienia i raczej nic nie zmusi mnie do powrotów. Bardzo słabo płacą, inwigilują, wprowadzają złą atmosferę, a praca 8h to marzenie.

Zgadzam sie z poprzedniczka, atmosfera fatalna-wiekszosc ludzi tam pracujacych to....kable prezesow,chołbieni przez nich, wynagrodzenie-ponizej ludzkiej godnosc ( dobrze chociaz ze i sami "prezesi" nie maja takiej godnosci),rozwoj-zero szans (no chyba ze kablujesz to moze cie nie..zwolnia i nie ukarza finansowo za..byle co), nikomu nie zycze pracy w tym...łagrze

wyzysk w 100% tragedia,atmosfera zepsuta przez szefów tjw ktoś napisał obóz pracy!

Zgadza sie co do joty.....zwolnili mnie kilka miesiecy temu ale....jako ze nawet prawidlowo nie umieja tego zrobic to...za to zaplaca, niestety odbije sie to chyba na was moi byli koledzy.Prokuratura dziala w takim tempie a nie innym ale mysle ze styczen-luty przyszlego roku to bedzie poczatek konca tych zlodzeii, coz......trzeba sie szanowac panowie pseudo prezesi...

zarobki kiepskie. by wyrwać 2000 musisz orać dziennie 11-12 godz

co z naszymi premiami swiątecznymi. niema ich od dwóch lat. dawniej kochani prezesi złożyli nam cociaż życzenia a teraz...

hehehe kolego zapomnij, jakie premie?, tych pajacow nie stac na jakiekolwiek ludzkie odruchy...nie zdziwie sie jak.....kaza wam przyjsc do roboty jeszcze w Boze Narodzenie...no bo co....to dla nich przeciez taki..zwykly dzien..
nie zazdroszcze wam obcowania z nimi...

kochani prezesi-bracia- szanujcie pracownika. opamiętajcie sie. pozdrawiam wszystkich polaków

Takie firmy należy jak najszybciej eliminować ... ja też tam pracowałem ale na szczęście udało mi się wyrwać ... totalna porażka ... nawet nie potrafią z człowiekiem normalnie porozmawiać tylko szantaż ... ale to się w końcu skończą. Już narobili dość przekrętów

jedno slowo.....ZŁODZIEJE..........KŁAMCY.......MORALNE ZERA.....

panowie tak zwaniprowadzący ;przez cały dzień żartujecie znami a wieczorem sprzedajecie nas za 100 zł miesięcznie-konfidenci !!! już nawet dziwka jest lepsza odwas tak samo weżmie stówę ale sie z tym nie kryje

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.