widzę że wprowadzono zmiany ... nowa giełda ogłoszeń ... mam pytanie w związku z tym:
1). na innych tego typu forum dyskusyjnych istnieje możliwość powiadamiania emailem jeśli ktoś odpowiedział na moje pytanie albo zabrał głos w dyskusji nt mnie interesujący, wiecie o co chodzi - czy nie można by i tu tego zastosować ?
2). czy to prawda, że Wally dostał bana ?? hmm ... może i się o to prosił swoim językiem rodem z budowy, ale od kiedy to mamy cenzurę ?? Zgodzę się, że nie należy obrażać ludzi - zgodzę sie na cenzurę wypowiedzi (np. jeżeli w okienku "treść" w którym teraz piszę znajdą się słowa powszechnie przyjęte za niecenzuralne lub obrażające czyjeś uczucia jak np. "ty baranie" - to ów post zostanie usunięty z forum) -> ALE bądźmy uczciwi !!! = najpierw trzeba powiedzieć głośno że forum ma swój regulamin (a nie na samym dole małą czcionką), a o każdym usunięciu (postu czy użytkownika) należy POINFORMOWAĆ (rozumiem, że nie będzie to moderator w sensie człowieka tylko automat = "post został usunięty zgodnie z regulaminem pkt 4"). A co do Wallego i bana - dużo tracicie :) bo dzięki rozpętanej burzy więcej osób przychodziło na Wasze strony (i wiecej musiało się gapić na te paskudne flash'e za które macie pieniążki) - było gorąco, ale wreszcie coś się tu działo ..
PROPONUJĘ zamienić bana na kik. Mam nadzieję, że forumowicze mnie poprą.
A może stworzyć możliwość zastrzeżenia nicku ?
Rozważcie to.