Ja osobiście uważam ,że wynikiem bana jaki mnie obłożono i moje komputery w domu i w firmie - NIE jest to ,że kogoś tam nazwałem głąbem. bo w praktyce , jak ktoś śledzi Forum - było więcej nie przywoitych ataków na mnie (i na KOSS-a). Ja generalnie dawałem kopa tym , kórych właśnie przyzwoitość i etyka dawno gdzieś się zagubiła. Dawali oni upust niezdrowym emocjom i to ONI psuli atmosferę - nie ja, - myśle więc ,że to jest głównym powodem admina- nie chce mieć na forum niezdrowych emocji ..., a poza tym admin LICZY na Gnoma, że będzie za friko dokształcał tych co zadają totalnie głąbiaste pytania.
Ja oczywiście wchodzę na Forum kiedy chce (mam pewne trudności..ale daje sobie radę,,,) i tam gdzie pytania sa rzeczowe - to podpowiem ,ale CZĘSTO - jest tak; - na wykładach profesor rzuca hasło - student głąb nie łapie o co chodzi na wykłądach- i ZAMIAST poserfować po internecie lub w bibliotece - zadaje na FORUM potwornie głąbiaste pytanie - bo to jest najłatwiejsze. Pytanie jest bez skłądu i ładu - od razu widac ,że jakiś leń do kwadratu - chce się coś dowiedzieć - ale na prawde nie wie czego...Albo mamy dyletanta, który nie chce dać roboty instalatorom , tylko jak "złota rączka" - zrobi to sam.... Tak sie nie da. Wymiana informacji branżowej - TAK , odpowiedzi i konwersacja z głąbami - NIE. To jest moje Kredo..Wally
ps
tylko kiedy ja sie odzywam - to od razu znajduję sie taki - co właśnie mnie obraża (bo wie kto ja jestem) i daje popis szczurzej odwagi.. i opluwa mnie. No i wtedy się zaczyna...Pozdrowienia