jaka jest zasada rozmieszczenie nawiewników i wywiewników np.dla duzej sali resatauracyjnej..
chciałam wykorzystac anemostaty sufitowe nawiewne i wywiewne..
jaka jest zasada rozmieszczenie nawiewników i wywiewników np.dla duzej sali resatauracyjnej..
chciałam wykorzystac anemostaty sufitowe nawiewne i wywiewne..
Ja bym w ogóle zrezygnował z sieci wywiewnej i zrobił jeden punkt wywiewy z przestrzeni ponad sufitem a w suficie wstawił kilka/kilknaście grilli. Taniej a wychodzi na to samo.
Ale jeśli już musisz dawać osobną sieć wywiewną to generalnie wywiew koło kuchni czy blisko zaplecza a nawiew na salę.
Skantaktuj się z firmą Hidria Imp Klima, o nawiewnikach i wywiewnikach wiedzą chyba prawie wszystko
Skantaktuj się z firmą Hidria Imp Klima, o nawiewnikach i wywiewnikach wiedzą chyba prawie wszystko
Wiedzą chyba prawie wszystko:) Niezłe:) Albo wiedzą wszystko, albo chyba wiedzą, albo prawie wiedzą:)
kilka grilli to sobie na działce można postawić...
wyciąg - tak jak jeden z kolegów napisał nie stanowi problemu - chociaż z jednym punktem bym nie przesadzał, a na nawiewie proponuje nawiewniki wirowe np. od-8 wspomianej hidrii- tanio, a solidna jakość i nikt nie bedzie podmieniał, możesz dać DQJ shako,albo VDW troxa (dokładnie taki sam nawiewnik) ale na cene będą krakać.. no i pewnie podmienią Ci na Hidrie ( bo "skoro nie widać różnicy to po co przepłacać")- wiem z doświadczenia ;(
kilka grilli to sobie na działce można postawić...
Proponuje małą lekcję angielskiego (egg crate grille), zawsze dobrze wiedzieć jak się co nazywa po innemu.
wiem o co chodziło..
ale "sorrki", tak sobie tylko "dżołknołem",
bo lubie po polskiemu "spikać"
proponuje żuberka
Tematy na forum