Witam. Szukałem trochę opinii nr. Firmy dobry-ekogroszek. Niestety nie znalazłem.
Postanowiłem jednak zamówić tam opał wesoła 100%. I tu niestety jak na razie zaczyna się seria niepowodzeń tej firmy...
Zamówienie telefoniczne (trudno się dodzwonic). Pan zagwarantował cenę 850zl Tobą z dowozem. Zamówiłem 4 tony. Pan powiedział, że czas oczekiwania to 3 tygodnie. Niestety, minęły już 4 tygodnie i 3 dni. Kontaktu z panem nie ma. Na stronie znalazłem kontakt do firmy broda trans. Tam oczywiście odebrali telefon, ale tłumaczą się problemami w kopalni i z tego tytułu opóźnieniem. Mnie jako ostatecznego odbiorcę mało to obchodzi . Czekam na dostawę. Jeśli opał będzie mokry, nie doważony, lub nie będzie trzymał parametrów, pójdę z tym do sądu. Choćby tylko dla tego że firma/firmy nie potrafią dotrzymać warunków zawartej umowy. 3 tygodnie to 3 tygodnie. Po dodzwonieniu się do broda trans dowiedziałem się że muszę czekać kolejne 3 tygodnie. Jak na razie żenada. Zero jakiejkolwiek rekompensaty za nie dotrzymanie warunków umowy. Jak na razie nie polecam. Dopisze kolejna opinię jak doczekam się opału i zacznę nim palić.
Zatem do zobaczenia. Jeszcze tu wrócę.