kto wie jakie cisnienia sa w klimie ( czynnik r407c) i jaki manometr bym musial kupic????( zakres cisnien jaki powinien mierzyc ewentualnie jakis konkretny typ)
kto wie jakie cisnienia sa w klimie ( czynnik r407c) i jaki manometr bym musial kupic????( zakres cisnien jaki powinien mierzyc ewentualnie jakis konkretny typ)
Przyda Ci się manometr do pomiaru cisnienia krwi.
Greg - tobie już nie trzeba - od razu widać, że masz przekrwiony mózg.
Rafał - precyzuj pytania - rozumiem, że chodzi Ci o manometr do celów serwisowych ?
chodzi mi o manometr uniwerslany, ktory bym mogl uzyc do odpowietrzania rurek przy montazu a takze do serwisowania
Może do jednego manometru trzeba dokupić jescze wakuometr oraz tzw. kolektor z odowiednim zabezpieczeniem przed uszkodzeniem wakuometru?
A swoją drogą przedtem zgłosić się na kurs który np. firma Systherm organizuje w Poznaniu 16-17.06.2004 dla personelu serwisowego. Tak myślę.
Ile kosztuje taki kurs?
Jestem handlowcem, ale w mojej poprzedniej robocie używali czegoś co nazywa się presostat czy manowakuometr - niestety nie znam zakresu ciśnień
Mogę tylko przypuszczać że taki kurs kosztuje ok. 650zł plus zakwaterowanie i wyżywienie. Proszę koniecznie odwiedzić stronę firmy Systherm i nawiązać z tą firmą kontakt.
Tematy na forum