talonyna 400 zł to nic??
talonyna 400 zł to nic??
wstyd to jest ze tam pracujesz wszyscy dostali talony widocznie takim fachowcom jak ty pozostaje tylko doplacic ze tam pracujesz a moze nie wiedziales do czego sluzy karta ktora dostales bo telefoniczna raczej to nie byla haaa
Co tam słychać w Klimat Solec bo już nikt nie pisze.Często widzę ogłoszenia że szukają do pracy.To samo mówi za siebie.
wszystko ok!!!!!!!!
Jak widze minal spory kawalek czasu a w tej firmie nic sie nie zmienilo. Z perspektywy czasu mysle ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i w zasadzie musialbym podziekowac przelozonym ze zrezygnowali ze mnie i "zmusili" do szukania innej pracy. O dzieki wam za to;-) Wkoncu wiem co znaczy pochwala za zaangazowanie i wklad w prace. Sa premie podwyzki awanse.... Ludzie cieszcie sie ze was motywuja do zmiany na lepsze;-)Oby tak dalej!-)
trzy lata narzekja trzy lata sie zwalniaja jakos nie moga sie zwolnic a jak sie zwolnia to pozniej trzy lata sie prosza o przyjecie a najwiecej do powiedzenia maja ci ktorzy najmniej pracuja albo sie ucza dopiero pracy w porzadnej firmie co czegos mozna sie nauczyc i pozniej wielcy fachowcy sie zwalniaja albo sa zwolnieni a pozniej proszenie o przyjecie z powrotem itd bo stwierdzaja ze jednak klimat to porzadna firma i bez sensu to pisanie bo kazdy wie jak jest wszedxzie dobrze gdzie nas nie ma kiedys tam pracowalem i z checia bym wrocil ale mam pewne zasady pozdr
ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIE
Daj znać czy Cię posłuchała ...
brutto 7 - pln / godz
Kolego xxx111 to przyjdź pracować do Klimatu.
kogo to moga byc slowa napewno m. m.ha ha
!!!
Jedyna zaletą Klimatu,to fakt;wypłaty są na czas!Ale nie trudno przelewać tak drobne sumy jakimi obdarowują swoich monterów!Średnio to 1400zł.za m-c pracy w delegacji.Aby wyglądało dużo na końcie to dopisują koszty diet.Żenada!
Ludzie ida swieta,pewnie znow 400 zl,ktore w styczniu zabiora z pensji.NORMA.Zaczeli pracowac za granica,i co?diete wpychaja w wyplate,haha.miesiac pracujesz za 5 tys.w tym 3 tys delegacji.nawet nie stac ich na posilek regeneracyjny,przy 12 h pracy,uciekajcie z tamtadddddddd
Wypłaty dają takie olbrzymie, że nie wiadomo na co wydawać !!! Zawsze mam dylemat - jedzenie czy rachunki . Żeby chociaż zaczeli uczciwie nadgodziny płacić , a nie ciągle obiecywali gruszki na wierzbie
Tematy na forum