Nie szanowny panie!!!
Baranów z ludzi nie będzie Pan robił - ten wykres jest zrobiony pzrez ze mnie na podstawie pzreprowadzonych badań przez Instytul Mechaniki Lotniczej Politechniki Warszawskieji na moje zlecenie i zapłaciłem za te konkretnie badania po kilkadziesiąt tysięcy złotych od poszczególnych rodzin rur elastycznych. A było to w 1996 roku. W tym czasie były badane rury Tubeflex i Alumflex pod różnymi kątami jak opory przepływu, tłumienie hałasu , badanie oprów miejscowych kolanek, etc,etc.
Czy Pan imputuje ,że ja nie znam MOJEJ pracy , natomiast PAN zna SWOJĄ!. A od kiedy Pan sie na tym zna?
W tym czasie drogi panie , pan kozły na trzepaku wywijał i o rurach elastycznych miał Pan znikome pojęcie co to jest!!! O rurach SPIRO także.
Na naukowca to pan się podszywa kopiując MOJEJ własności nomogramy.
Zamiast siedziec w szklanej budzie - powinien pan troche doinwestować we własne badania a nie kraśc i podszywać sie pod moje prace jako pana własne opracowania. NIC nie jest jednakowe - a na maszynach nie takich samych pracujemy. Ja pracuje na własnych konstrukcjach. Pan nie robi ani rur elastycznych ani alumflex-a - więc prosze tutaj nie zalewać bajerów do szerokiej publiczności - jest pan handlarzem rur elastycznych i daleko panu do takich technologii produkcji. Sprzedaje pan cudzy towar , na który w większości mam patent na znaki zastrzezone firmy DEC (proszę sprawdzic na naszych stronach koss/patenty). Nie depczę Panu po piętach ze względu na moją wspaniałomyslność.
Kryje pan d..ę dla Systemair i razem wpadliście w te łajno po uszy. Wstyd i jeszcze raz wstyd.
Jeszcze raz Pan szczeknie na ten temat bez przeprosin do mni elub firmy KOSS - a skończy sie to w Sądzie- wtedy pan beknie znacznie więcej i nie będzie miał Pan forsy nawet na wymianę brakujących szyb w tej pana niby fabryce niby szklarni.
Widać od razu pana INWESTYCJE o szerokim rozmachu. Ładny katalog a smierdząca dziura , z kórej pan sprzedaje nie swoja myśl techniczną.
Nie wiedziałem ,że oprócz rur Spiro i kradzieży cudzej myśli technicznej hoduje tam pan trawkę...Przydało by się panu troche kultury i ogłady. Widząc pana zakłąd NIKT nie uwierzy ,że pan wydał kilkadzieisąt tysięcy na badania!
Niech pan nie zapomina ,że prawo stoi po mojej stronie. A teraz jest bardziej sprawne niż 5 lat temu. Mamy już Europę panie!!, a pan ciągle w buszu...
KOSS
ps
te małe p to specjalnie...