331
331
331
330
330
330
317
305
328
317
305
Strefa ekspertów HVACR

www.rekuperatory.pl

Witam
ostatnio nie przeglądałem co robi konkurencja, ale dzisiaj zerkam na GOOGLE wpisuje słowo KOSS wentylacja i wyskakuje na pierwszym miejscu link na stronę www. rekuperatory.
Pan Taki i owaki - spozycjonował sobie moją nazwę KOSS ( tez przecież produkuje rekuperatory) - aby klienci wchodzili do jego strony; www.rekuperatory.pl !!!!.
Mam tutaj dowód niskiego charakteru, etyki zawodowej i kupieckiej.
Wstyd, wtsyd i jeszcze raz wstyd.....
Poniżej publikuje e-mail jaki temu urwisowi i iternetowemu chuliganowi wysłałem. (Facet w słusznym wieku a zachowuje się jak nie dojrzały osesek - mysląc, że wszystko mu wolno).Facet zapomniał ,że jest Prokuratura, Sąd - Autorskie Prawo własności, etc - może za dużo pije, jak nasz prezydent? I pomieszało mu się we łbie z oceną prawniczą?. Może mysli ,że KOSS i rekuperatory.pl to jest to samo bo sprzedają rekuperatory.?
cytuje email do tego łamiącego prawo i etykę.;
WITAM
Sz. Panie Prezesie
Rekuperatory Sp. z o.o.
54-427 Wrocław
ul. Rudzka 9-11
Podłączył Pan link nazwy KOSS to wskazania NA swoją stronę
www.rekuperatory.pl
Jak wejdziemy na stronę google szukając nazwy KOSS wychodzi Pana kontakt;
[Koss
www.rekuperatory.pl Sprzedaż i montaż wentylacji. fachowa obsługa, niskie ceny !]
to jest Pana (pozycjonowanie strony)???!!!!
link na te pozycjonowanie ( do obejżenia dla każdego );
kopiój;
http://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1W1SUNA_en&num=50&newwindow=1&q=koss+WENTYLACJA&lr=lang_en%7Clang_pl
Jeśli nie usunie Pan tego linka w ciągu 14 dni
(biorę pod uwagę urlopy) - to kieruję sprawę do sądu z dużym odszkodowaniem...
Niech Pan się głupio nie tłumaczy - bo samo się nie zrobiło
Brak dalszych życzeń.
Walter Kaczorowski
Prezes Zarządu
KOSS Sp. z o.o.
Komorowska 10
05-830 Nadarzyn
022-729-8515
PS
Dziwię się Panu ,że upada aż tak nisko , aby swoją sprzedaż podpierać naszą nazwą.
==============================
TO TYLE
Rozumiem słynnych kopistów kopiujących rozwiązania techniczne, materiały użyte, etc, ale podszywania się pod nazwę KOSS?? !!!
Nazwa ta istnieje od 1989 ROKU Panie Prezesie Rekuperatora.PL !!!
10 lat temu , kiedy zakłądano waszą firemkę łupinkę EMKĘ - raczkował Pan w biznesie , teraz chciesz Pan jeżdzić na swojej d..pie podpierając sie moją nazwą?
Nie rób sobie Pan jaj !!!!
I nie reklamuj Pan bajek
Od 2004 roku - centrale VX2000 - posiadają opcję BMS-u
poprzes swoje sterowniki PSC a od 2006 roku poprzez sterowniki cyfrowe ACU z silnikami elektronicznie komutowanymi.
Wygłaszaj Pan fakty anie zamydlaj Pan rzeczywistość
Nic nowego Pan nie oferuje tylko zachodni produkt. KOSS przynajmniej daje prace w Polsce, a nie zasila kolegów z Niemiec.

Fakt faktem ... I to reklama sponsorowana.
Nie chodzi o sąd czy prokuraturę.
Nie chodzi o urządzenia.
Zwykłe działanie rodem z bazarku i słoma w butach.
Na trupie firmy ( to fakt Wally ) zbiera klientów dla swojej niby super prosperującej .
U mnie ta firma straciła b.wiele.
Masz rację.

#
Koss
Sprzedaż i montaż wentylacji.
fachowa obsługa, niskie ceny !
www.rekuperatory.pl
Wstyd.

Wally , napewno czytasz ,, Milczenie Owiec " . Ale sobie daruj , nie warto ..... Jesli to prawda , a wszystko na to wskazuje to brak mi słów na temat tej firmy .
pozdrawiam

Jak zwał tak zwał, ale takie działanie to sku.......two

ale przecież Koss nie ma swojej strony internetowej :) przynajmniej Google niczego nie znajduje. Więc dobre i to.

Niedawno byłem na szkoleniu zorganizowanym przez firmę rekuperatory.pl Ogólnie wszystko fajnie, dowiedziałem się o paru ciekawostkach i nawet zastanawiałem się nad podjęciem jakiejś współpracy. Ale po tym co napisałeś Wally i co sprawdziłem osobiście wbijając KOSS WENTYLACJA, na pierwszym miejscu wyskakuje taki paszkwil!!!
Tragedia, nienawidzę takich firm i jedno jest pewne - takim działaniem i marketingiem, daleko nie zajadą!!! A dopóki nie zobaczę oficjalnego wyjaśnienia, to firma ta dla mnie nie istnieje.
Pozdrawiam
Robert

No własnie - dlaczego wpisując www.koss.pl otwiera się strona jakiegoś siedliska czy czegoś takiego.
- albo KOSS przespał wykupienie utrzymania strony
- albo sprzedał adres siedlisku
Stawiam na pierwszy wariant
Tak czy inaczej brak aktualnej strony www to kolejny gwóźdź do trumny dla KOSS-a
Widać rekuperatory.pl zachowują sie jak rodzina wyciągajaca poduszę z pod głowy umierającej babci - kto pierwszy ten lepszy.

chochoł z butów ... debile.

dlaczego nie ma strony kossa? Zamiast Wally wyzywać weź sie do roboty! Robią z was chłopców a ty Wally ich straszysz i wyzywasz zamiast zrobić porządną stronę. Zastanów sie chłopie

A nawet jakby KOSSA w ogóle nie było to co ładnie tak ?
Swołocz i wszystko w temacie. Gówniane plstikowe wyminniki od najtańszego recaira sprzedają. a za "dmuchaną " centralę Storka to nawet 5000zł liczą. PARANOJA ja tyle plastiku. Nic dziwnego że się podszywają!

A tak swjoją drogą: jakie rekuperatory polecacie?

Witam
Jestem na tym forum w temacie domowym (czytam o źródłach ciepła, wentylacjach itp), ale trafiłem na ten wątek - czyli bardziej zaowodowy (zajmuje się e-marketingiem zawodowo).
Rekuperatory.pl mają świetny PR i do tego sensowną strategie istnienia w internecie (od domeny, po pozycjonowanie włącznie).
Niestety żyjemy w takich czasach, że klient kupuje to co mu się sprzedaje, a nie to co potrzebuje (przykład - San Francisco i sprzedaż wody butelkowanej. czy konkurencja między Media marktem a Saturnem)...
Jeśli ktoś będzie szukał porady, informacji co do e-marketingu, zapraszam:
http://plutecki.net
http://www.netarch.com.pl/e-marketing
ps.
Z chęcią w barterze wymienie za informacje na temat najlepszego rozwiązania na ogrzewanie w moim domu ;)

Taaa a najlepiej to być złodziejem
Żadnych kosztów i podatków.
Pieprzenie w bambus o e-marketingu.
Zwykły chwyt poniżej pasa czyli za jaja.
Czy to napędzi wielu klientów?
Wątpie bo Koss to trup ale czy warto się tak zniżać?
Niby jesteśmy tacy super- rekuperatory i wogóle-a tu taki frajerski, bazarowy triczek.

Jakiś czas temu przekopywałem internet z chęci poznania oferty rekuperatorów. Oczywiście używałem googli i czasem wystakiwała firma Koss. Jak już wspomniano - firma nie ma żadnej strony internetowej a dzwoniąc pod numer uzyskany w jakimś portalu teleadresowym odebrał ktoś mocno podirytowany informując (krzycząc), że to NIE JEST firma Koss! Jak ktoś z rekuperatory.pl przeszedł drogę podobną do mojej i widząc, że w statystyce zamówień materiałów na CD kilka lat temu Koss był bardzo wysoko postanowił to wykorzystać. I dla mnie to wygląda, że to nie jest wsponania się po czyiś pleacach ale po czyimś trupie. Zapytajcie młodzież - jak czegoś nie ma w internecie to nie ma tego wcale!

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.