Witam
ostatnio nie przeglądałem co robi konkurencja, ale dzisiaj zerkam na GOOGLE wpisuje słowo KOSS wentylacja i wyskakuje na pierwszym miejscu link na stronę www. rekuperatory.
Pan Taki i owaki - spozycjonował sobie moją nazwę KOSS ( tez przecież produkuje rekuperatory) - aby klienci wchodzili do jego strony; www.rekuperatory.pl !!!!.
Mam tutaj dowód niskiego charakteru, etyki zawodowej i kupieckiej.
Wstyd, wtsyd i jeszcze raz wstyd.....
Poniżej publikuje e-mail jaki temu urwisowi i iternetowemu chuliganowi wysłałem. (Facet w słusznym wieku a zachowuje się jak nie dojrzały osesek - mysląc, że wszystko mu wolno).Facet zapomniał ,że jest Prokuratura, Sąd - Autorskie Prawo własności, etc - może za dużo pije, jak nasz prezydent? I pomieszało mu się we łbie z oceną prawniczą?. Może mysli ,że KOSS i rekuperatory.pl to jest to samo bo sprzedają rekuperatory.?
cytuje email do tego łamiącego prawo i etykę.;
WITAM
Sz. Panie Prezesie
Rekuperatory Sp. z o.o.
54-427 Wrocław
ul. Rudzka 9-11
Podłączył Pan link nazwy KOSS to wskazania NA swoją stronę
www.rekuperatory.pl
Jak wejdziemy na stronę google szukając nazwy KOSS wychodzi Pana kontakt;
[Koss
www.rekuperatory.pl Sprzedaż i montaż wentylacji. fachowa obsługa, niskie ceny !]
to jest Pana (pozycjonowanie strony)???!!!!
link na te pozycjonowanie ( do obejżenia dla każdego );
kopiój;
http://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1W1SUNA_en&num=50&newwindow=1&q=koss+WENTYLACJA&lr=lang_en%7Clang_pl
Jeśli nie usunie Pan tego linka w ciągu 14 dni
(biorę pod uwagę urlopy) - to kieruję sprawę do sądu z dużym odszkodowaniem...
Niech Pan się głupio nie tłumaczy - bo samo się nie zrobiło
Brak dalszych życzeń.
Walter Kaczorowski
Prezes Zarządu
KOSS Sp. z o.o.
Komorowska 10
05-830 Nadarzyn
022-729-8515
PS
Dziwię się Panu ,że upada aż tak nisko , aby swoją sprzedaż podpierać naszą nazwą.
==============================
TO TYLE
Rozumiem słynnych kopistów kopiujących rozwiązania techniczne, materiały użyte, etc, ale podszywania się pod nazwę KOSS?? !!!
Nazwa ta istnieje od 1989 ROKU Panie Prezesie Rekuperatora.PL !!!
10 lat temu , kiedy zakłądano waszą firemkę łupinkę EMKĘ - raczkował Pan w biznesie , teraz chciesz Pan jeżdzić na swojej d..pie podpierając sie moją nazwą?
Nie rób sobie Pan jaj !!!!
I nie reklamuj Pan bajek
Od 2004 roku - centrale VX2000 - posiadają opcję BMS-u
poprzes swoje sterowniki PSC a od 2006 roku poprzez sterowniki cyfrowe ACU z silnikami elektronicznie komutowanymi.
Wygłaszaj Pan fakty anie zamydlaj Pan rzeczywistość
Nic nowego Pan nie oferuje tylko zachodni produkt. KOSS przynajmniej daje prace w Polsce, a nie zasila kolegów z Niemiec.