Od kilku dni Aga Skypem odwiedza mój komputer dając tym samym oznaki życia! A ja tak się o nią martwiłem. Ago nie bój się dziadka! Nic Ci nie zrobię! Na randkę się też nie umówię. Ale jak masz wiadomości o cenach systemów rekuperacyjnych, to napisz. A może coś o ich hałasie? Co powiesz o "wspomaganiu grawitacji"? Ago ponieważ wiem że umiesz pisać, to jak napiszesz, to i Tobie przyślę parę slajdów z prezentacji o zagrożeniu jakim jest korupcja w Polsce. Jak wiesz odwrócenie wektora grawitacji o 180 st w ustawie to jest bardzo duży przekręt i duże osiągnięcie! A może chcesz sprawdzić cytat ze Starego Testamentu o popiele, który rozsypany spowodował epidemię wąglika. Stokłosa to też robił to z prionami, które też ożywają! Mogę Ci pokazać zdjęcie płytki z przesączem wody(I kondensatu turbinowego), na której wyrosło coś podobnego do kolonii wąglika. Profesor, co zna się trochę na tym tym się przeraził i już dalej sam tuż przed emeryturą musiałem studiować mikrobiologię. No, bo wiesz co by było z takim laboratorium jak by się przyznało, że u nich próbkę do badań można było zarazić wąglikiem? Aga kup sobie mikroskop z Lidla i sama zobaczysz co jest w wodzie. A Ty się chyba myjesz. Masz mi to za złe ,że i na tym się znam? Ja z myślę o Tobie chcę propagować tę metodykę badawczą, bo ustawa na to pozwala, cytuję: "Objaśnienie:
1) Dopuszcza się możliwość stosowania metod alternatywnych pod warunkiem udokumentowania, że dana metoda jest równoważna lub lepsza od zalecanej i zgłoszona właściwym organom Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz Komisji Europejskiej". zgłaszam i nic Sanepid w to co widzi nie wierzy! Czy to nie korupcja?
A chyba jak nie męczysz wąglika tylko go widzisz pod mikroskopem, to chyba jest to lepsza metodyka niż hodowla niewiadomo czego? Efekt Tyndala, sprawdź!
I Ty możesz sama to sprawdzić jako moja uczennica! Aga odwagi napisz i nie wstydź się podać adresu! Chyba, że lubisz anonimy?