Strefa ekspertów HVACR

agregaty

Do czego używa się często takich urządzeń? Agregaty nie wychodzą drogo przy dłuższym używaniu? zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy się to opłaca...?

u mnie w okresie letnim stoi na działce i podłączamy oświetlenie, czy czajnik, czy taka małą lodówkę, dodam że mamy kruzera

Polecam Kruzera mam od ok poł roku i służy mi dobrze, a drogi nie był

[quote]Polecam Kruzera mam od ok poł roku i służy mi dobrze, a drogi nie był[/quote]

Który model? Jaka moc? za jaką cene kupiony I czy jest czesto uzywany?

tak tak, ten model Kruzera jest jak najbardziej ok - możesz kupować

dziekuję, widzę, że dużo osób ma Kruzera, tzn że musi być ok i rzeczywiście się sprawdza w nagłych sytuacjach

Oczywiście trzeba patrzeć też, na to czego się oczekuje od tego typu sprzętu, ale jeśli ma to być awaryjne źródło prądu w czasie awarii to jak najbardziej znajdziecie dobrego Kruzera który dodatkowo cicho pracuje

Sam się zdecydowałem na Kruzera właśnie i czekam aż będę miał okazję go przetestować.

Robert, ale Kruzer ma kika agregatów, który wybrałeś jaki model?

Ja mam i dobrze się u mnie sprawdza

który model Kruzera wybrałes i do czego masz zamiar go używac, że piszesz, że czekaż az zaczniesz?

Czekałam bo zamawiałem przez neta i przesyłka z dnia na dzień nie dochodzi:P Teraz już stoi u mnie i w sumie w warsztacie działa non stop

który model masz? W warsztacie go używasz cały czas? Jak się sprawuje?

Mam taki mocniejszy model kosztował ok 3 tys i głownie w warsztacie, do tego kupiony, jako alternatywne źródło prrądu

[quote]tak tak, ten model Kruzera jest jak najbardziej ok - możesz kupować[/quote] Który konkretnie polecasz?

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.