310
305
Strefa ekspertów HVACR

zakładam C.O.

Buduję dom, zakładamc.o., ma być gazowe. Jaki piec, jakiej firmy najlepiej będzie sie sprawował? Powierzchnia budynku ok 100m.

Proponujemy Viessmana lub Urlicha. Posiomy o kontakt. biuro@budvent.com.pl

Hahahaah dobre Viessmann i Ulrich

mogę sie dołączyć
hahahaaaah

instalując piec gazowy najlepiej skorzystać z doradztwa firmy produkującej piece gazowe .jest cała gama pieców gazowych między innymi piec kondensacyjny ktury dodatkowo odbiera ciepło ze spalania gazu kture w tradycyjnych piecach uchodzi w komin ten zaś piec ciepło wywiewne do komina dostarcza do podgrzania wody dając około 30%oszczędności.więcej na temat pieców wystarczy wpisać w google termet sa. świebodzice i odszukać strony fabrycznej .duży wybur pieców nowoczesnych niekture nie wymagają nawet komina.piece można zamawiać telefonicznie i wysyłać za pośrednictwem firmy kurierskiej

znajoma miała piec marki vayland nie wiem czy poprawnie napisałem nazwę ale piec ten częściej psuł się od mory ,zachodni piec to tylko ładnie brzmi a awaryjność jest równierz częsta jak innych marek.

a co myslicie o junkersie cerapur jednofunkcyjnym? mam miec taki załozony w swoim domu, moze jest ktos kto ma taki i moze cos powiedziec na jego temat.podobno jest oszczedny , dziekuje jak ktos sie odezwie moj meil macieje13@wp.pl

najlepszy kocioł to z firmy najbliżej domu.Teraz producent
to jest mniej ważny.Kotły funkconujące na rynku wszystkie
proponują dobry i wyrównany poziom.Najważnieszy jest serwis
nie ma kotłów niepsujących się jest tylko problem szybkiej naprawy.A tym wesołkom moim sąsiadom chciałem przypomnieć
,że Viesmann ma 14 dniowy termni naprawy,Buderus 14 dni
Vailant 7 dni a ten wyśmiewany Ulrich -24 godziny.
Jak ważny jest problem serwisu poczytajcie sobie na tym forum

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.