Jestes pan idiota. Tworzysz pan sztucznie watek i udajesz znawce. A g**** sie znasz czlowieku. Tyle razy juz cie gaszono, po kolei ja, Robert, Ola i masa innych ludzi udowodnila ci twoj brak wiedzy, logiki w rozumowaniu, naginanie czy wrecz zaklamanie faktow. Wszyscy wiedza, ze robisz to tylko po to zeby sie reklamowac bo klientow jak na lekarstwo a sezon w pelni. Mozesz sobie gadac ile chcesz ale madrzejszy od tego nie bedziesz - uwierz mi. Moze i zlapiesz jakiegos naiwniaka co buduje dom i czyta to forum i uwierzy w twoje haselka. Mi by do glowy nie przyszlo zeby w taki sposob sie reklamowac - udawac kogos kto buduje dom albo ma jakis problem i potem wwyglaszac swoje bajeczki. Ja nie musze sie do tego znizac podobnie jak cala reszta forumowiczow. Na mnie pracuje moja marka - ty musisz sie wspomagac tym forum i kilkoma innymi na ktorych siedzisz non stop. Mam duza satysfakcje patrzac jak sie motasz od watku do watku powtarzajac wciaz te same haselka nie potrafiac wymyslec nic innego. Jak to jest jak sie wie ze sie jest cienkim a probuje strugac znawce? Twoj prymitywizm widac tez po tym, ze na kazdy taki komentaz jak moj czy Roberta czy kogos innego, odpowiesz bo twoje musi byc zawsze na wierzchu i musisz miec ostatnie zdanie. Tez tak robilem gdzies tak do 12 roku zycia. Potem przestalem byc dzieckiem i sluchalem madrzejszych od siebie.
Ale pisz pisz sobie dalej. Nie przejmuj sie glosami krytyki, przeciez my wszyscy jestesmy zacofani a ty idziesz na szpicy postepu. Idz sobie dalej, szerokiej drogi. Na rynku jest miejsce dla nawet wiekszych balawanow niz ty wiec napewno sobie poradzisz.