Sebastian to wyrafinowany oszust ,mnie wyrolował też. UWAGA NA SEBASTIANA OSZUSTA TEL. 01773310310
Sebastian to wyrafinowany oszust ,mnie wyrolował też. UWAGA NA SEBASTIANA OSZUSTA TEL. 01773310310
Jestem kolejną ofiarą tego oszusta i zimnego typa. Koledzy uważajcie !!!!! na niego ma gadke i bajerę do werbowania do pracy ale nie do płacenia wstyd to mało powiedziane że Polski-Niemiec oszukuje nas rodaków.
Panowie spawacze i monterzy uważajcie na tego oszusta z Polski Sebastiana Heila, który jak się już wstępnie dowiedziałem zmienił nazwisko z Przybylski na Heil i mieszkał w okolicach Świecia woj. Kujawsko-pomorskie a obecnie mieszka 36103 Flieden firma Techmonta Gmbh Gartenstr 7. Jest mi i kolegom winien po 3,5 tyś euro za pracę w Niemczech ale mamy nadzieję że on nie długo nie będzie mieć gdzie się ukryć przez te kłamstwa i oszustwa.
Ten pan ma firmę Techmonta w niemczech. Oszukuje i nie płaci. w tym roku oszukał ponad 37osób na grube pieniądze. to tel. do niego. 01773310310 nie dajcie się Panowie zwieść i wierzcie w jego bajki.
Panowie, nierozumiem was.... Chcieliście zarabiac więcej niz w Polsce ... zawsze trzeba kalkulowa ryzyko. Trzeba bylo siedziec w kraju a nie marzyc o milonach....
DO PRZEDMÓWCY- SZANOWNY KOLEGO KIMKOLWIEK JESTES....NIKT Z NAS NAPEWNO O MILIONACH NIE MARZYL, A JEDYNIE O OTRZYMANIU WYNAGRODZENIA ZA SWOJA PRACE.....TO, ZE ZAPLATA ZA PRACE NALEZY SIE JAK PRZYSLOWIOWA PSU ZUPA JEST JASNE I OCZYWISTE.SZKODA TYLKO ZE POLAK POLAKOWI WROGIEM SIE OKAZUJE....TAK WIEC COKOLWIEK BY NIE POWIEDZIEC NA OBRONE TEGO ZLODZIEJA SEBASTIANA HEIL/PRZYBYLSKI NIE MA ON PRAWA KRASC CZYICHS PIENIEDZY, A ZA TE WYSTEPKI NALEZY SIE SROGA KARA, KTORA JAK ON SAM PEWNIE WIE ZBLIZA SIE TUZ TUZ.....
Nikt nie myśli teraz o milionach, a jedynie o tym jaka kara cię za to spotka. a wogóle to jak można z tym żyć gdy czuje się oddech kogoś na plecach
ZGŁASZAJCIE POD PODANE STRONY ONI TO ROZPARZA I ZATRZYMIA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!
więcej informacji na http://oszukacpolaka.dbv.pl/viewpage.php?page_id=14
nformations- und Wissensmanagement Zoll
Zentrale Auskunft
Carusufer 3-5
01099 Dresden
Auskunft fĂźr Privatpersonen:
Tel.: 0351/44834-510
Fax: 0351/44834-590
E-Mail: info.privat@zoll.de
Internet: www.zoll.de
Telefonisch erreichen Sie die Zentrale Auskunft des IWM Zoll
Montag-Freitag 08:00-17:00 Uhr
ADRES POLSKI
Zgłoś Oszustwo Internetowe
Jeśli chcesz abyśmy się z Tobą skontaktowali
podaj swój adres e-mail lub telefon. Wiadomość tę można również przesłać na adres kmp@policjaplock.pl
http://oszukacpolaka.dbv.pl/viewpage.php?page_id=14
ZGŁASZAJCIE POD PODANE STRONY ONI TO ROZPARZA I ZATRZYMIA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!
nformations- und Wissensmanagement Zoll
Zentrale Auskunft
Carusufer 3-5
01099 Dresden
Auskunft fĂźr Privatpersonen:
Tel.: 0351/44834-510
Fax: 0351/44834-590
E-Mail: info.privat@zoll.de
Internet: www.zoll.de
Telefonisch erreichen Sie die Zentrale Auskunft des IWM Zoll
Montag-Freitag 08:00-17:00 Uhr
ADRES POLSKI
Zgłoś Oszustwo Internetowe
Jeśli chcesz abyśmy się z Tobą skontaktowali
podaj swój adres e-mail lub telefon. Wiadomość tę można również przesłać na adres kmp@policjaplock.pl
Lista Mega oszustów !!! :
Sebastian Stanoszek zam.Opole firma w Bad Camberg zajmuje się : spawanie, monterka rur, wentylacja, izolacje.
Sebastian Heil (Przybylski) zam. Świecie firma Gmbh Techmonta.de Niemcy FliedenSpółka z Arturem Przybylskim - Mówią na nich "MAFIA" zajmują się:
spawanie, monterka rur, wentylacja, izolacje, okna remonty budowlane
Mariusz Suska zam Szczecin firma ul.Kolumba 1 Szczecin zajmuje się : spawanie, monterka rur, wentylacja, izolacje.
Proszę o pisanie do mnie maili na riko.wie@op.pl informacji o tych osobach celem złożenia dokumentacji o popełnionych oszustwach i przestępstwach do założenia tym Panom sprawy w prokuraturze. Jak mi wiadomo te osoby są już poszukiwane przez interpol. Puki jeszcze jest szansa odzyskania zaległych pieniędzy piszcie. Pozdrawiam
Jeszcze jedno Wam drodzy czytelnicy obiecuję jak zgłoszę te wszystkie przestępstwa tego oszusta Sebastiana Heila (Przybylskiego) to wyślę maile do tych firm z którymi współpracował i zaczyna współpracować ten (Oszust). Czyli jak was wszystkich wyrolował na kasę to ja bez skrupułów zniszczę tą nieuczciwość i pośmiejemy się wspólnie żeby poczuć jak to jest być wyrolowanym Panie Sebastianie Heil, już nie długo finał będzie słodki. Wszelkie info na mail:
Pozdrawiam
riko.wie@op.pl
Witam kolego
W końcu widzę, że ktoś znalazł się nie wytrzymał albo(trafiła kosa na kamień) i chce zrobić porządek z tym gościem. Wyślę tobie mailem kontakty i adresy ludzi którzy pracowali u Sebastiana Heila i oszukał ich nie płacąc za prace.
Pozdrawiam
JESTEM KOLEJNĄ OFIARĄ SEBASTIANA HEILA NIE ZAPŁACIŁ MI 12TYŚ EURO TERAZ WIEM GDZIE TO ZGŁOSIĆ DZIĘKI ZA TE NAMIARY NA POLICJĘ W POLSCE I ZOOLE W NIEMCZECH.
ZNAM PANOWIE LEPSZY SPOSÓB NA TAKICH DELIKWENTÓW POJECHAŁEM JUŻ Z TAKIMI POLOCZKAMI "PSEUDO NIEMIECKI PRACODAWCA". MIAŁ DO TEJ PORY SZCZĘŚCIE ALE JUŻ GO NIE DŁUGO OPUŚCI PONIEWAŻ PRACOWAŁEM OSTATNIO W HOLANDII ALE SKOŃCZYŁA MI SIĘ TAM PRACA I Z POWROTEM JADĘ DO NIEMIEC DO PRACY I MAM OCHOTĘ DOKOPAĆ MU ŻE MI DO DZISIAJ NIE ZAPŁACIŁ. WYWRÓCĘ MU TĄ FIRMĘ DO GÓRY NOGAMI WRÓCI DO POLSKI NA KOLANACH BĘDZIE BŁAGAŁ O PRACĘ W POLSCE BO TAM JUŻ GO NIKT NIE WEŹMIE DO ŻADNEJ PRACY I FIRMY.
W PRZYPADKU KŁOPOTÓW JAKICHKOLWIEK PROBLEMÓW MACI TU PONIŻEJ LINKI DO WAŻNYCH INSTYTUCJI W NIEMCZECH.
POZDRWIAM
Tematy na forum