Strefa ekspertów HVACR

praca w Amster Global

było niedawno..przeszukaj forum, ponic generalnie lipa:)

To jednak nie taka prosta sprawa. Wszystkie archiwalne posty dotyczące AMSTER GLOBAL w niewyjaśnionych okolicznościach zniknęły.

I to nie pierwsze posty które są usuwane (czyżby forum chciało być poprawne politycznie w branży ?)

zostały jakieś stare posty, może jeszcze link działa:

http://old.wentylacja.com.pl/forum_2004/odpowiedz.asp?idw=51330&idg=7&idr=51369

Odświeżam.

Pojawiły się znowu ogłoszenia. Tam jest tak duża rotacja, czy firma się tak dynamicznie rozwija?

Proszę o jakąś informację, bo jestem zainteresowany pracą tam.

Daj sobie spokój. No chyba, że popracujesz 2-3 miesiące a potem się "zrotujesz".

Hej,
Mam pytanie czy masz już jakieś rozeznanie w firmie AMSTER, jakie są warunki pracy, i czy znasz odpowiedź na swoje pytanie dotyczące częstych ogłoszeń o pracę w tej firmie - duza rotacja czy rozwój firmy, z góry dziękujęza szbką odpowiedź

Znowu szukają doradcy tech-handl. Bójcie się naiwni absolwenci.

Witam,

Ostrzegam przed rozpoczęciem pracy w tej firmie. Zarobki marne, duża rotacja, gdy chcesz odejść nie ma co liczyć na porozumienie stron.

To już nie pierwszy wątek nt. tej firmy i z tego co widzę, nic się tam nie zmienia. Osobiście nie miałem przyjemności... ale słyszałem już tyle anegdot i niepochlebnych opinii że zastanawiam się dlaczego ludzie tam pracują/kupują ?

bo są świeżo po studiach i nie wiedzą, że można pracować normalnie. Firma legenda się robi - niedługo dzieci (i niegrzecznych studentów) będą nią straszyć :)

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.