siema wszystkim, nurtuje mnie pytanie czy jest mozliwosc położenia parkietu na podłogówke od razu zaznacze ze podwykonawca była firma kan therm jesli chodzi o ogrzewanie ale zastanawiam sie czy mozna położyc ogolnie parkiet na to ktos pomoze ?
siema wszystkim, nurtuje mnie pytanie czy jest mozliwosc położenia parkietu na podłogówke od razu zaznacze ze podwykonawca była firma kan therm jesli chodzi o ogrzewanie ale zastanawiam sie czy mozna położyc ogolnie parkiet na to ktos pomoze ?
jezeli chodzi o firme kan therm to dobry wybór ;) aa co do wątku ajk najbardziej można położyc parkiet na podłogówke :) jeszcze zalezy z jakiego drewna ten parkiet :)
wiem ze dobry ;) własnie sie zastanawiałam nad dębowym parkeitem ale nie wiem czy jest odpowiednie do parkietu na podłogówke :(
Parkiet dębowy a ogrzewanie podłogowe razem funkcjonują dobrze, zapytaj jakiegoś producenta podłóg to się dowiesz troszkę więcej t
jak najbardziej parkiet będzie się nadawał, nie ma przeszkód.
a myślisz o ogrzewaniu podłogowym tylko w jednym pomieszczeniu czy w kilku?
w dwóch pomieszczeniach , w salonie gdzie ebdzie parkiet własnie i w kuchni gdzie beda płytki
co do parkietu bardzo dobry pomysł z dębiną na podłogówke dużo osob go używa własnie do tego celu, aa co do podłogówki zastanawiałaś sie z jakiej firmy chcesz skorzystac w tym celu ?
hmm własnie nie wiem dokładnie .. duzo osob poleca ajko podwykonawców kan therm ale nie wiem czy warto isc za głosem tłumu :(
KAN Therm nie jest podwykonawcą!!
sory pomyliłam sie
nic sie nie stało ;p pomyłki zdążają sie najlepszy prawdaż :P
spokojnie ;) tylko nie można wprowadzać nikogo w bład ;)
KAN Therm jest producentem, a podwykonawcow wybieramy sobie sami, albo korzystamy z listy autoryzowanych wykonawców firmy.
zawsze moze byc ktos wprowadzony w błąd, i moze myslec ze jest to prawda wiele jest takich przypadków .. ale zeby zakonczyc definitywnie tą sprawe kan therm jest producentem elementów ogrzewania podłogowego a nie podwykonawca ;p
właśnie miałam to napisac ;)) to mówicie ze moge parkiet normalnie kłaść bez zadnego ale tak ?
Tematy na forum