mam ten kocioł. jukon-ds i jestem zadowolona.Kocioł spełnił moje oczekiwania.
mam ten kocioł. jukon-ds i jestem zadowolona.Kocioł spełnił moje oczekiwania.
ZAMONTOWAŁAM KOCIOŁ.WSZYSTKO GRA.JAK WYPOWIADAJĄ SIE INNI KOCIOŁ BARDZO OSZCZĘDNY.POTWIERDZAM I POLECAM.
DANUTA
A jak jest z trwaloscia slimaka w kotle monster
zastanawiam sie tez nad Mg spaw tauron nie wiem ktory wybrac
kocioł godny uwagi.
palę od miesiąca i komfort nieporównywalny z kotłem zasypowym.
nie muszę odpalać,dosypywać itp.
kocioł monster.
super sprawa.
pozdrawiam
Kaziu
Ja mam piec Jukon-M i moge powiedzieć że sprawuje się on wyśmiecie. Mam go prawie 2 lata i nie miałem z nim problemów.Raz tylko uchwyt drzwiczek ułamałem.Wymienili na nowy.Możesz śmiało kupować.Mi sie sprawdził.
fajne i trwałe kociołki.I mogę go kupic bez pośredników dlatego dostałem go taniej w tamtym roku .Po co przepłać.tak czy siak reklamacje zapewnia producent.to wolałem kupić tanio.bo sklep swoje chce schować w kieszeń.
Kupujcie śmiało ,myśle ze warto
Kupiłem ten kocioł 3 lata temu.Po tych 3 latkach stwierdzam że wszystko jest OK.
dobry kociołek,kupiłem rok temu i jestem zadowolony wiec umieszczam moja pozytywna opinie tu.
Polecam palnik stalowo-żeliwny.Jak dla mnie lepszy od żeliwnego.
jaka to firma i gdzie ona się znajduje-constalex monter w
kto produkuje kotły CONSTALEX model MONSTER W
To produkuje firma Constalex z okolic Jarocina.Tylko oni mało się reklamują. Dużo klientów z tego co z nimi kiedyś rozmawiałam jak kupowałam kocioł wraca im z rodzin które już taki kocioł użytkują.Musiałbyś do nich zadzwonić.
Mam od nich kocioł.działa jak należy.Polecam
Mam od nich kocioł.działa jak należy.Polecam
Kocioł z Constalexu z okolic Jarocina- mam od nich kocioł z podajnikiem ślimakowym- porządny, z żeliwnym palnikiem,mocnymi spawami. W użytkowaniu naprawde super-pełen automat- ustawiasz temperaturę i oglądasz TV a nie siedzisz w kotłowni
Ma duży uży zbiornik opału i jest łatwy w czyszczeniu
Dodatkowy plus to to, że nie kopcisz.
Myślę, że Kocioł Tytus wart jest swojej kasy.To solidny wyrób.
Ja też sobie chwale...Mam i działa.a to najwazniejsze:)
Tematy na forum