kiepski kocioł.nie polecam nikomu.jestem też zawiedziony jakością wykonania.dużo spala.szkoda bo cena była bardzo atrakcyjna.Ale jak widać nie warto oszczędzać na takim zakupie.
kiepski kocioł.nie polecam nikomu.jestem też zawiedziony jakością wykonania.dużo spala.szkoda bo cena była bardzo atrakcyjna.Ale jak widać nie warto oszczędzać na takim zakupie.
CENA ŚWIADCZY O JAKOŚCI.LEPIEJ OMIJAĆ Z DALEKA.
Kotły takie sobie.Za tanie pieniądze może być.Ja jak narazie nie narzekam ,zobaczymy jak bedzie dalej.Oby dobrze.
witam.znalazłem te kotły na allegro ale taka niska cena mnie jednak zniechęca.widzę ze są jednak użytkownicy niezadowoleni.Ja polecam firmę Defro.Sprawdzone i dobre kotły.
Jaka cena taki pewnie kocioł.Ja raczej bym nie kupił.
cena nie zawsze niska znaczy o złej jakości ale faktycznie jest niska i zastanawiająca.Troszkę mam obawy przed zakupem
Proszę o pomoc.w kotle zrywają mi się cały czas zawleczki.Ma ktoś z was taki sam problem?
Jak ktoś kupuje tani kocioł to pożniej tak ma.Ja też go chcialem kupić ale nigdzie nic o tej firmie nie ma.A tu widze samych niezadowolonych.
To jakaś nowa firma.wogole nic o nich nie ma.Ja bym nie kupił.
tak to nowa firma.Od niecałego roku wystawiaja sie na allegro.Z doswiadczenia wiem ze dziś firma jest a jutro znika.Mój poprzedni kocioł tak kupiłem firma zwineła sie po 2 latach.Brak gwarancji-radz se sam....
tak to nowa firma.Od niecałego roku wystawiaja sie na allegro.Z doswiadczenia wiem ze dziś firma jest a jutro znika.Mój poprzedni kocioł tak kupiłem firma zwineła sie po 2 latach.Brak gwarancji-radz se sam....
Lepiej zawsze wybrać markowy kocioł.Firmy z nazwą itp. A nie jakiś kocioł z garażu.
Ja Polecam firmę http://www.zebiec.com.pl/ Na tej stronce można dobrać kocioł idealny do swojego domu przez specjalny konfigurator. Na pewno jest to trochę pomocne.Pozdrawiam
znajomy ma już dość.Nawet sezon nie palił i ciagle coś szwankuje.prosił mnie bym wpisała tu że te kotły nie są warte nawet swej niskiej ceny.za niewiele wieksze pieniążki mogł kupić kocioł z firmy Grobelny.teraz żałuje że tego nie zrobił...Odradzam.
Słabe kotły,jak wiele na rynku.Niska cena ,słaba jakość.Z Pleszewa polecam kotły Grobelny
w tym kotle nie ZAWLECZEK
Tematy na forum