Dlatego też zaczynając przeprowadziłem całągamę doświadczeń, konsrukcji grzałek (nawet dla koncernu NIBE) Badania optymalnych konstrukcji pod względem siania pól elektromagnetycznych, prowadziłem w pracowni i pod okiem prof Czesława Przybysza z Instytutu Padstaw elektroniki WAT. Badał to też Prof Jezry Kalisz. Natomiast kable grzewcze gwarantujące pola mniejsze od naturalnych ziemi, (przebadane w w/w pracowni) wymyślił inż Maciek Susicki.
Zapraszam na Bartycką można zmieżyć, zapewniam że suma pól całego systemu ogrzewania domu 150m2 jest wielokrotnie mniejsza od drukarki, czy telewizora.
Ignorancie! Cała moja poprzednia wypowiedź była wyssana z palca! Ale ty oczywiście tego nie zauważyłeś. Jakie cosinus fi w przewodzie jednofazowym ! Jakie pola elektromagnetyczne od kabla 50Hz 500W ? W innym wątku pisałem 100 Tesli , co poniektórzy musieli poskręcać się ze śmiechu!
Wybacz, nie przywykłem dyskutować z koniem na poważne tematy. Żegnam.
Czytam, czytam i nie wiem o czym ten czlowiek bredzi. Jak nie wiesz co to cosinus fi to nie zabieraj glosu w dyskusji na ten temat. Az sie wlosy na glowie jeza. Zeby zjadlem na tych tematach. Sorki za odkopanie tematu, ale trafilem tu przypadkiem i czytam sobie. Przydal by sie moderator, ktory by usuwal zbedne wypowiedzi i ewentualnie dokanczal wyjasnienia, bo z dyskusji nie popartej argumentami tylko iloscia glupich wypowiedzi ludzie czerpia wiedze i sie sugeruja czyjas niewiedza. Bzdury.