331
331
331
330
330
330
317
328
305
317
328
Strefa ekspertów HVACR

Basen

Czy ktoś wie coś więcej na temat klimatyzacji basenów kąpielowych? Czy ktośz Was robił może kiedyś taki projekt i czy moglibyście udostępnić taki projekt dla podpatrzenia na co należy zwrócić szczególną uwagę?
Piszę na ten temat pracę dyplomową, a jeśli chodzi o tą tematykę to ciężko dostać jakąś konkretną literaturę. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam

Polecam książkę pana Marka Jaskólskiego oraz pana Zbigniewa Mickiewicz pod tytułem "Wentylacja i klimatyzacja hal krytych pływalni". Proszę podac konkretny tytuł pracy magisterskiej. Pisałem pracę na temat wykorzystania pomp ciepła w krytych pływalniach. Napisz na maila jakich informacji konkretnie szukasz. Podam Tobie zbiór literatury który sie na pewno przyda. Pozdrawiam. Mój adres chester7@ poczta.onet.pl. A tak przy okazji zapytam z jakiej uczelni jestes i u kogo piszesz pracę mgr??

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.