331
331
331
317
305
332
317
305
Strefa ekspertów HVACR

Praktyka na budowie

Witam
Poszukuje jakiegos wzoru wypełnienia dziennika praktyk zawodowych (akurat robie uprawnienia do kierowanie robotami budowlanymi bez ograniczen w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń cieplnych, wentylacyjnych, gazowych, wodociągowych i kanalizacyjnych) i nie ukrywam ze bardzo bym był wdzieczny za jakis wzór jak wypałenic taka ksiazke (chodzi w jakim stopniu mam opisywać zagadnienie).
Z góry dzieki i pozdrawiam
kulaj@anit.com.pl

Nie mam akurat kopii swojego zeszytu, ale pisalam mniej wiecej tak: na poczatku opis ogolny inwestycji, jakie instalacje do wykonania, ogolny opis z czego wykonane itp. a potem tygodniowe raporty z wykonywania prac na zasadzie: montaz wentylacji w salach konferencyjnych nr 5 i 6; montaz pionow kanalizacji sanitarnej w wezlach sanitarnych nr 1 i 2 - itd itp.....

Do Ollcia
dzieki za odpowiedz, ale nasunelo mi sie kolejne pytanie, czy robiac praktyke na budowie musze tez zajmowac sie (opisywac) pozostalymi instalacjami tzn. wod-kan, gaz czy wystarczy sama wentylacja, bo akurat moja firma tylko nia sie zajmuje.
pozdrawiam

Nie, nie musisz.

dzieki
pozdrawiam

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.