331
331
331
330
330
330
332
305
317
332
305
Strefa ekspertów HVACR

Poprawiane instalacje.

Pan Maciej Kosowki na ostanim Forum wentylacje, opowiadał, że poprawiał po mnie źle wykonane wentylacje domowe. Czy można prosić o choć jedeno z "wielu" takich miejsc?. Albo moze jakieś przepraszam.

Pan Maciej Kosowki na ostanim Forum wentylacje, opowiadał, że poprawiał po mnie źle wykonane wentylacje domowe. Czy można prosić o choć jedeno z wielu takich miejsc?. Albo moze jakieś przepraszam.
a może warto było porozmawiać o tym publicznie na forum wentylacje a nie tutaj?

Za rok....?

dlaczego za rok? Jakieś problemy ze zrozumieniem mojej wypowiedzi?

:) czy masz jakieś wiadomości, że Forum będzie częściej niż raz w roku?

:) czy masz jakieś wiadomości, że Forum będzie częściej niż raz w roku?
A jednak .. problemy ze zrozumieniem.
Napisałem "może warto BYŁO porozmawiać..." a nie że "warto porozmawiać" :PPPPPPPP

Jeżęli nie mogę na tutaj to przepraszam, ale Pan Maciej, to mówił naszemu kierownikowi budów (nie wiedział o tym) inż. Zajdlerowi jak już nie było mnie w "Gromadzie"

Napisz o tym niesłychanym zdarzeniu do gazet.Zamieszczą na pierwszych stronach.

Dzięki za radę.

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.