331
331
331
330
330
330
305
317
328
305
317
Strefa ekspertów HVACR

montaż wentylacji na terenie krakowa

witam, jesteśmy samodzielną brygadą, montujemy wentylacje. wkródce jedziemy do klijenta na rozmowę w sprawie montażu instalacji i nie wiem jakie stawki obowiązują teraz na terenie krakowa. czy ktoś może pomóc w tej sprawie?

dla amatorów przygód to stawka za montaż instalacji : 4 piwa ciemne , 1/2 litra czystej ( 45 % ) i 4 ogórki kiszone . Potem możecie balować .

dla amatorów przygód to stawka za montaż instalacji : 4 piwa ciemne , 1/2 litra czystej ( 45 % ) i 4 ogórki kiszone . Potem możecie balować .
ktoś cię bardzo musiał w życiu skrzywdzić, to przykre, współczuję.
jeśli ktoś poważny może odpowiedzieć to byłbym bardzo wdzięczny.
nie jesteśmy laikami w branży, czytamy rysunek, namierzamy kształtki z domiaru, montujemy kompleksowo razem z urządzeniami, montujemy od paru lat więc tacy idioci jak "gość" mogą sobie odpuścić dobre rady. zagiąłbym cię ptysiu w niejednej rzeczy związanej z wentylacją tylko musiałbyś się ujawnić a na to cię nie stać prosty człowieczku.
niech pokój będzie z tobą i podobnymi tobie...

umiesz, chcesz i nie masz roboty? Nie do wiary. To dziś sprzeczność.

umiesz, chcesz i nie masz roboty? Nie do wiary. To dziś sprzeczność.
kto napisał że nie mam roboty? koncze jedną i jadę do kraku na następną. czytaj ze zrozumieniem

stachu jesteś jednak amatorem i to kiepskim , ale się nie obrażaj bo nie masz ku temu żadnych racjonalnych podstaw. ,,Twoje zapytanie o stawki za montaż wentylacji " w Krakowie. ??!! pomyśl i jeszcze raz pomyśl . Nie każdy jest takim fenomenem jak ty , ale moze dostaniesz nagrodę Nobla za umiejętność czytania . Tak czy owak życzę powodzenia w podbojach Krakowa

a tak na marginesie , stawki takie same jak w w -wie , poznaniu , wrocławiu. Powazny kient docenia zawodowcow i jak powiesz za malo to będzie ostatni raz albo żaden , polecić cię nie poleci , pamietaj abyś tego nie zmienial bo krakowskie firmy to dobre firmy i szanuj ich wysilek , nie zaniżaj poziomu cenowego , to ważne
powodzenia

sęk w tym że 2 lata pracowaliśmy za granicą, nie wiem na ile stawki się zmieniły, ale już dziękuję za odpowiedzi i cenne wskazówki ludzi którzy wcale pomóc nie chcą. robota umówiona.

szkoda sobie dupy zawracać Stachu. prawdziwi profesjonaliści mają tyle roboty w terenie że na forum Ci żaden nie odpowie. Ci co piszą głupoty to jakieś smarkacze. powodzenia

http://www.kosztorysant.eu/product_info.php?cPath=67_88&products_id=16 - ja też robiłem za granicą długo i jak wracałem to zawsze sie podpierałem tym ale należy dodać 20 % na negocjacje i nie schodzić niżej żeby rynku nie psuć. Na marginesie nie ceń sie nisko bo roboty po burty. pozdrawiam

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.