310
313
305
Strefa ekspertów HVACR

Masarnie i zakłady prod. miesa

Poszukuje rozporządzeń RM lub innych obowiazujących przepisów w zakresie instalacji wentylacyjnych w zakładach przetwórstwa miesa i produkcji wędlin.
Jeżeli jestescie w ich posiadaniu lub wiecie skąd mozna je ściagnać to proszę o kontakt.
andprojekt@wp.pl

1). ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA
I ROZWOJU WSI z dnia 9 kwietnia 2003 r. w sprawie szczegółowych warunków
weterynaryjnych wymaganych przy rozbiorze, przetwórstwie, składowaniu i
transporcie mięsa zwierząt łownych oraz wzorów świadectw zdrowia dla tego mięsa
i jego przetworów (Dz. U. Nr 66, poz. 617)

http://www.abc.com.pl/serwis/du/2003/0617.htm
2). ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA
I ROZWOJU WSI z dnia 18 maja 2004 r. w sprawie sprzedaży bezpośredniej (Dz. U.
Nr 130, poz. 1393)

http://www.abc.com.pl/serwis/du/2004/1393.htm
 
ect ... generalnie
rozporządzeń, ustaw czy innych tego typu dokumentów należy szukać albo na:

http://isip.sejm.gov.pl/prawo/index.html
albo

http://www.abc.com.pl/

 

pozdrawiam

szoł-men
 

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.