310
313
305
Strefa ekspertów HVACR

Jak przygotować "symulatory produktów"?

Witam!
Do testów zamrażarki muszę przygotować pakiety imitujące mięso wołowe. Czy wie ktoś jakich substancji i w jakich ilościach należy w tym celu użyć? (żelatyny?; glikolu propylowego?). Proszę o wskazówki jak takie pakiecik uformować i na co zwrócić uwagę przy umieszczaniu w nich termopary?
Pozdrawiam

Kasper
Jest na to Polska Norma. nie pamiętam dokładnie numeru ale jak poszperasz w katalogu to na pewno znajdziesz.
Pozdrawiam

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.