Witam,
Mam prośbę....czy ktoś spotkał się z wytycznymi odnośnie instalacji sanitarnych (wentylacja) magazynu produktów mlecznych tj. jogurty, sery itd wszystko zapakowane fabrycznie.
Z góry dziękuję za pomoc
Witam,
Mam prośbę....czy ktoś spotkał się z wytycznymi odnośnie instalacji sanitarnych (wentylacja) magazynu produktów mlecznych tj. jogurty, sery itd wszystko zapakowane fabrycznie.
Z góry dziękuję za pomoc
Nie spotkałem się. Ale zapytał bym technologa od tego albo inwestora jaką chcą tam mieć temperaturę ile wymian i czy trzeba spełniać wymogi wilgotności :)
temperatura w magazynie +4C, wilgotność wynikowa, krotność wymian jak dla pomieszczenia nie przeznaczonego na stały pobyt ludzi .
Zapytał bym w firmach co sie zajmują gastronomią i projektami technicznymi gastronomii np Tanake http://www.tanake.com.pl
zgadzam się z przedmówcami.
Tematy na forum