Moi Drodzy,
zwracam się z pytaniem o francuską firmę Atlantic ?
czy znacie tego producenta m.in. grzejników elektrycznych ? co możecie powiedzieć o ich produktach ?
z góry dziękuję i pozdrawiam !
Moi Drodzy,
zwracam się z pytaniem o francuską firmę Atlantic ?
czy znacie tego producenta m.in. grzejników elektrycznych ? co możecie powiedzieć o ich produktach ?
z góry dziękuję i pozdrawiam !
Nie kojarze firmy, ale z ciekawosci zajrzalem na strone.
Widac ze dzialaja w wielu krajach, to dobra rekomendacja.
Grzejniki na fotkach niezle, ciekawe jak z ich poborem pradu (czy tez maja oznaczenia "A.." jak inne sprzety ???????????????)
Ja kojarzę tą firmę. Widziałam w internecie na zdjęciach ich grzejniki i suszarki łazienkowe. Są one dekoracyjne, eleganckie, nowoczesne i wydają się solidne. Wiem że, wykonywane są one według najnowszych technologii, z zastosowaniem różnych materiałów, nie tylko metalu, ale i też szkła tzw. system szklanych lameli grzewczych.
Ich grzejniki pasują do wszystkich wnętrz.
Do tej pory kojarzyłem ich z zasobników c.w.u. ale widać ze dzialaja tez w dzialce troche bardziej wnetrzarskiej ... widac ze grzejniki i suszarki lazienkowe maja niezly dizajn ... warte uwagi
Byłam na ich stronie internetowej, mają duży wybór grzejników i suszarek łazienkowych. Robią wrażenie, mają fajny nowoczesny wygląd. Mi najbardziej podobają się te ze szklaną obudową. Widać że są wykonywane według najnowszych systemów technologicznych.
Tematy na forum