Podajcie mi namiary gdzie można dostać części i filtry do klimatyzatorów dachowych z palnikiem gazowym firm york i lennox (bez posiadania autoryzacji). Mam z tym problemy.
Proszę o pomoc na forum lub na mój adres: klaus@list.pl z góry dziekuję.
Podajcie mi namiary gdzie można dostać części i filtry do klimatyzatorów dachowych z palnikiem gazowym firm york i lennox (bez posiadania autoryzacji). Mam z tym problemy.
Proszę o pomoc na forum lub na mój adres: klaus@list.pl z góry dziekuję.
ww firmy ,obawiam się , nie sprzedadzą ci części , filtry zamów ( sporządź rys. )
oryginalne są drogie, pozdr
lenox W wa pan Grabiański fax 8322662
York W wa pan Kapica fax 8330303
powoładz się na f CiZ Bełk pozd.
SPRZEDAM UŻWANY KLIMATYZATOR TYPU ROOF TOP FIRMY YORK
a jo Wam na imadełku wyklupie młoteckiem, ino mi pedźcie jakie
cze
mam podobny problem z moimi FOOFTOP
LENNOX-a
Potrzebowałbym firmy która posiada autoryzacje, bądz kontakt do osoby znającej sie na LennoXach, mam duze problemy zgazowymi FGK-120 zle dobrali mi reduktory gazowe i nie trzymają odpowiednich ciśnień, pozatym Lennox nie chce udostępnić dokumentacji z parametrami gazu: przepływ ciśnienie jakie wymagane są przy ww urządzeniach. Pozatym nie mogę wykonać regulacji hydraulicznej obiegu CO opartych na wodnych Lenoxach bo nie posiadam parametrów nagrzewnic wodnych i opor hydraulicznych jak uzyskasz jakikolwiek kontakt prosze podziel sie wiadomością z mojej strony możesz liczyć na pomoc , pozdrawiam
Wszystkie filtry moze pan kupic u mnie, Ultramare Szwedzkie Filtry, Warszawa, tel 854-01-59 lub 60
Witam jestem automatykiem od lenoxów z w-wy 660-523-813
proponuje skontaktować się z kimś konkretnym www.pogotowiehydrauliczne.pl
Tematy na forum