Mam prożbe prosze mi pomodz w doborze systemu wetylacyjnego z pomieszczenia w ktorym znajduje sie piec do ogrzewania pomieszczenie to ma 2 m2 jak to rozwiazac i czym dziekuje
Mam prożbe prosze mi pomodz w doborze systemu wetylacyjnego z pomieszczenia w ktorym znajduje sie piec do ogrzewania pomieszczenie to ma 2 m2 jak to rozwiazac i czym dziekuje
Ale co ma 2m2, pomieszczenie ? piec ? czy twoja teściowa? Polecam odbycie najpierw szybkiego kursu wysławiania się a pózniej zapaszamy na forum, postaramy się doradzić.
Pozdrawiam
Sory rozszyfrowałem jakos , że to chodzi o pomieszczenie, ale nadal polecam kurs
SL niezła porada:) A może kolega nie mieszkał w naszym pięknym kraju i nie potrafi używać polskich znaków. Fakt, faktem, że trudno zrozumieć o co koledze chodzi.
Pewnie zaczynają sprowadzać ze wschodu niewolników z powodu braku taniej siły roboczej w projektowaniu,
Widzę SL, że masz dzisiaj dobry humor:) Nawet pomogłeś koledze szukającemu kontaktu na Ukrainie:) Podobno nie ma ludzi do pracy, więc jakoś sobie muszą radzić:)
Tematy na forum