cześć, doszły do mnie informacje o gwałtownych dymisjach na wysokich stanowiskach w Carrier w Warszawie. Ciekawym o co poszło ?
cześć, doszły do mnie informacje o gwałtownych dymisjach na wysokich stanowiskach w Carrier w Warszawie. Ciekawym o co poszło ?
Nic o tym nie wiem.
Nie śledzę takich zdarzeń.
Ale jeśli są zmiany - to zawsze chodzi o kasę.
Podobno jakiś wysoki kontrakt nie został dopatrzony i wynikające z tego niezgodności z umową spowodowały spore straty Carriera.
To wiadomość oficjalna, jaka jest prawda - być może Wally sie nie pomylił :D
Wreszcie ktos skumal na gorze, ze firma jest zle zarzadzana. I bardzo dobrze! Ich liebe Deutschland!
Podobno jakiś wysoki kontrakt nie został dopatrzony i wynikające z tego niezgodności z umową spowodowały spore straty Carriera.
To jest jakas plotka. Prosze w to nie wierzyc.
To się teraz posypią CV od Trane, Yorka, Lennoxa i innych podobnych firm. Ciekawe kto wygra i, kiedy zobaczymy wywiad z nową osobą w Carrierze w CH&K na przykład. Ale jestem ciekaw...!!!
A czy nie jest tak, że Carrier teraz jest w trakcie reorganizacji? Chyba się łączą z Linde Polska Urządzenia i Systemy Chłodnicze, prawda?
Mikołaj
A czy nie jest tak, że Carrier teraz jest w trakcie reorganizacji? Chyba się łączą z Linde Polska Urządzenia i Systemy Chłodnicze, prawda?
Mikołaj
To tylko dział chłodnictwa się łączy. On nic nie ma do klimatyzacji. Mowa jest o dziale klimatyzacji.
No co sie wydarzylo w Carrier? Powiedzcie? Nie badzcie tacy?
do Ciekawy
Uprawiali seks grupowy po godzinach z cechami sado i sprzątaczka ich przyłapała
i wogóle koga to obchodzi co tam sie dziaje niech każdy sie martwi o siebie
do Ciekawy
Uprawiali seks grupowy po godzinach z cechami sado i sprzątaczka ich przyłapała
i wogóle koga to obchodzi co tam sie dziaje niech każdy sie martwi o siebie
Który w kolejce byłeś?
do jola
a chcesz sie załapać?
do jola
a chcesz sie załapać?
Chce bardzo!