Myślę sobie ,że oczywiście pyskówka i obrażanie siebie nawzajem nie jest w tonie tego forum. Mieliśmy popisy szeregu osób które lały na KOSS-a ile można - w efekcie mojej obrony - to ja (KOSS) dostałem bana od Admistratora, co do dzisiaj nie bardzo rozumiem dlaczego .Pytanie niewiedzącego można rozwinąc w aspekcie techniki i na tym zakończyć. Ja uważam ,że VTS jest doskonałą firmą , rozwijająca się dynamicznie , ciągle wprowadza nowe technologię. Według mojej oceny nie ma takiej podobnej firmy w naszych rodzimych rejonach Polski. Firmy VBW oraz inne Polskie firmy produkujące duże centrale went-klimat (Frapol, Klimor, Juwent, KMW, etc.), są już daleko za VTS-em, jełśi chodzi o rozwiązania technologiczne. VTS to już firma o doskonałych wyrobach i nie mamy się czego wstydzić widząc nalepkę "Made in Poland" na ich centralach.
Chyba można napisać swoją opinię? Uważam ,że o firmach "producenckich" POWINNIŚMY pisać, nie piszmy o firmach instalacyjnych lub dystrybutorskich (co spzredaja czasami wielki ebadziewie), ponieważ tutaj trudno ocenic firmę z Tarnowa ,czy Koziej Wólki, kóre działaja lokalnie. Firm producenckich jest kilkadziesiąt w Polsce i KAŻDY ma pojęcie o nich , czy to z poziomu projektowego lub instalacyjnego. Pozdrawiam moich napuszonych forumowiczów. Pamiętakcie WSZYSCY jesteśmy gośćmi na forum i każdy może się wypowiadac czy to komuś sie podoba czy tez nie. Nie jest to forum Gnoma czy thingrima lub krisa. Forum jest nas wszystkich.