310
313
305
Strefa ekspertów HVACR

Projekt dla resturacji

Witam
Jako pracę magisterską mam wykonać projekt wentylacji mechanicznej i klimatyzacji dla dużej restauracji
Może zna ktoś pomocną literatue,artykuły lub ma przykładowy projekt...(szczególnie chodzi mi o to na jakiej ppodstawie przeprowadzać bilas w poszczególnych pomieszczeniach np.kuchnia, sala konsumpcyjna itd)

na podstawie technologii przeprowadza się bilanse.
każdy obiekt gastronomiczny przed oddaniem do pracy musi mieć zrobioną technologię.
na podstwaie tego można wtedy projektować sobie instalacje.
a tak to? lipa.

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.