331
331
331
330
330
330
328
305
317
328
305
Strefa ekspertów HVACR

Programy na płytach CD

Czy ktoś kiedys dostał płytę od wentylacja.com.pl
Jest taki dział na tej stronie programy
Wchodisz wpisujesz swoje dane i ci powinni przysłać płytę
Zamówiłem płytę MCQUAY-a, Fujitsu i żadnej nie dostałem

fujitsu moge wyslac mam klika wolnych egzemplarzy

Szanowny Panie,
W dziale z katalogami CD znajduje się informacja, że Redakcja Wentylacja.com.pl nie zajmuje się wysyłką prezentowanych płyt CD swoich Klientów. Cytujemy:
Na stronie tej znajduje się lista wydanych na płytach CD katalogów technicznych urządzeń, komputerowych programów doboru, prezentacji itp. firm barnży klimatyzacyjnej, wentylacyjnej, chłodniczej i pkrewnych. Płyty są bezpłatne i bezpłatnie dostarczane na wskazany adres przez wydawców CD po wypełnieniu niżej zamieszczonego formularza.
Aby zamówić płyty CD należy wypełnić formularz na stronie z katalogami CD. Zamówienie trafia do firm-wydawców płyt CD, które zajmują się realizacją wysyłek.
Pozdrawiamy
Administratorzy www.wentylacja.com.pl

Tino
chyba skorzystam z twojej oferty jak ci podać swoj adres żebyś mógł wysłać płytę?
leszek_gob@poczta.onet.pl

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.