no to dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :)
no to dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :)
firma specyficzna - jak dla pracowników - nie wiem, ale rotacji dużej nie zauważyłem czyli wniosek - ludzie siedzą bo im dobrze... kasowo chyba dobrze stoją, mają specyficzną politykę zdobywania tematów i traktowania projektantów, ale jako klient/ płatnik jak najbardziej ok.
uwaga bo oszukują
Ciekawe kogo, bo nic mi nie wiadomo, firma jak najbardziej ok, przynajmniej nie trzeba sie martwić o wypłate!
Pracowałam w tej firmie przez rok nic złego nie mogę powiedzieć szef wyjątkowo wyrozumiały , atmosfera jeśli chodzi o biuro ok na produkcji mniej przebywałam ale Panowie też sympatyczni . Jedno co mogę powiedzieć bardzo pozytywnego to możliwość rozwoju jak w mało której firmie prawie wszystko co wiem na temat wentylacji nauczyłam się w MIRESIE a później dostałam bardzo ciekawa propozycję rozwoju na skale międzynarodową więc skorzystałam . Obecnie prowadzę własną działalność i czasami współpracuje z Miresem więc co tu więcej pisać .FIRMA JAK NAJBARDZIEJ OK
Uwaga na MIRES z Torunia-CWANIAKI!!!
Robiłem dla nich jako podwykonawcai zostałem oszukany! Wykonałem usługę i zapacili mi połowę tego, co należało mi się! Mojemu koledze, który także dla nich robił instalacje, dotychczas nie zapłacili, i przestaliśmy dla nich robić cokolwiek!
ICH PRAKTYKA: PO WYKONANIU USŁUGI CZŁOWIEK NIE MOŻE SIĘ DOPROSIĆ O NALEŻNOŚCI. PANI KSIĘGOWA MÓWI, ŻE NIE MA RACHUNKU, ŻE RZEKOMO JEST ZAGUBIONY!!!
Jako projektant mam o nich złą opinię. Wykonują większość inwestycji niezgodnie z projektem. Nie wnikają w prawo autorskie. wychodzą z założenia, że wiedzą wszystko lepiej od każdego projektanta. Kiedyś z ust z jednego z pracowników usłyszałem tekst, że projektanci to partacze , którzy nie znają się na niczym. Jedynie wykonawcy zawsze wiedza co i jak. Tak ze osobiście mam o nich złą opinię a z kolei z ust szefów innych firm wykonawczych wiem ze często nie płaca podwykonawcom.
firma mires to cwaniaki zgadzam się nie płacą podwykonawcą walą w rogi takie cwaniaczki nie plecam tej firmy
od niedawna jest nie wiem skad jakis nowy pan kierownik. to typowy karierowicz nie liczy sie z ludzmi ktorzy na niego pracuja.a szef jest po to zeby jebac pracownikow a pracownicy po to zeby jebac na szefa. zenada nikomu nie polecam
Tematy na forum