316
305

Certyfikat dla Boss i boss mini

Boss i boss mini, lokalne systemy nadzoru i monitoringu, otrzymały certyfikat zgodności z rygorystycznymi wymogami HACCP, jako system zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gastronomii.

Certyfikat dla Boss i boss mini

Dobrowolna certyfikacja potwierdza, że te produkty firmy Carel, mogą wspierać bezpieczeństwo żywności zgodnie z oczekiwaniami branży, przepisami i najbardziej zaawansowanymi standardami (takimi jak Global Food Safety Initiative).

Ten certyfikat jest dla nas bardzo ważny, ponieważ daje gwarancję bezpieczeństwa żywności - skomentował Pierluigi Semenzato, Application Manager Retail Solutions.

Możemy to postrzegać jako zrównoważony rozwój w łańcuchu chłodniczym, w którym potencjalne zagrożenia dla żywności powstają pod względem czasu przechowywania, temperatury lub wilgotności względnej, które mogą nie być optymalne. Właśnie tam systemy CAREL gwarantują niezawodność i precyzję pomiarów, stając się cennym sojusznikiem dla osób odpowiedzialnych za jakość i bezpieczeństwo żywności.

Komentarze

W celu poprawienia jakości naszych usług korzystamy z plików cookies. Zgodę możesz udzielić poprzez zamknięcie tego komunikatu. Jeśli nie wyrażasz zgody na przechowywanie na Twoim urządzeniu końcowym plików cookies konieczne jest dokonanie zmian w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies i ochrony danych osobowych znajdziesz w Polityce prywatności.