Jak donoszą wiewiórki, Putina, Kaczek i Tuska brak
Jak donoszą wiewiórki, Putina, Kaczek i Tuska brak
no właśnie szkoda że tego Putina brak w tym naszym pos..nym kraju. złapałby za pysk oligarchów.
KGB jak masz zaśmiecać formum idiotycznymi odpowiedziami to nie udzielaj się w ogóle!
Refsystem to samo bagno co Iglotech. Ten sam właściciel i ta sama myśl zarządcza.
prosze o wiecej szczegułów na temat tej firmy
czy warto z nimi działać i wspólpracować czy unikać
Pracowałem tam 3 lata i z wielką przyjemnością ODRADZAM.
ja też tam pracowałem i bardzo bardzo odradzam
a ja tam pracuję i też odradzam :)
... a gdzie mają przedstawicieli handlowych ?
Pracodawca straszny; największą karą dla niego jest fakt, że pracownikom trzeba płacić za wykonana pracę. Jak są święta to zamiast dać parę groszy, to jeszcze obcina z pensji. Nadgodzin oczywiście nie płaci. Jako firma też szkoda gadać; faktur nie płacą i tylko szukają hurtowni co na przelew dadzą. Za towar później nie płacą, chyba że już wyjścia nie ma, bo muszą coś kupić. Podwykonawcom też się nie kwapią płacić. Znam sprawę z autopsji!!!
A zatem opinie są podzielone,mozemy bazować tylko na wpisach z forum,ponieważ nigdzie wiecej nie można znaleźć żadnej opinii na ich temat. Tylko pytanie na ile są one rzetelne,czy nie pisze ich np konkurencja.
...nadgodziny płacą, sprzęt, auta i maszyny nowe, warunki do zatrudnienia spełnione, a ludzie cóż ludzie piszą to co myślą, pytanie tylko ile konkurencji powstało na bazie ludzi z tej firmy....
gdyby płacili to ludzie by się nie zwalniali, pracownicy wymieniają się jak skarpetki.....ledwo kasa na wypłaty, nie płacenie dostawcom, nie ma kasy na nic..... kiedyś taka starsza pani wołała w tv... SUPER PARTIA KU*** !! ona też miała klapy na oczach....jedna wielka porażka.... sny o wielkiej potędze...a w środku krzak i tyle.....
[quote: gość]...nadgodziny płacą, sprzęt, auta i maszyny nowe, warunki do zatrudnienia spełnione, a ludzie cóż ludzie piszą to co myślą, pytanie tylko ile konkurencji powstało na bazie ludzi z tej firmy....[/quote]
i ludzie też nowi.... co chwilę..... bo o ludzi tam się dba najmniej.......
Refsystem , kolejni wyzyskiwacze na Grudziądzkim rynku pracy !!!
Zatrudniają ludzi na chwilę, jak mają zamówienia. Gdy brak zamówień, od razu zwalniają. Niema zapewnionych w pełni normalnych, wymaganych warunków pracy. Nieumiejętnie zarządzają organizacją pracy. Ciągle chcą (wymagają) żeby zostawać na nadgodziny. Istnieją przejawy mobbingu, poniżania, zastraszania zwolnieniem, cwaniactwa, wywyższania się przez prowadzących, nadzorujących pracę. Zatrudniają nieproduktywnych emerytów. Panuje nieprzyjazna atmosfera pracy.
Bardzo , bardzo , bardzo nie polecam pracy w firmie Refsystem , ludziom szanującym siebie , oraz swoją godność !!!
Tematy na forum