Data rozpoczęcia
2009-02-20
Data zakończenia
2009-02-22

20-22.02.2009 Warszawa


Po raz czwarty od 20 do 22 lutego w Pałacu Kultury i Nauki odbędą się targi MIĘSO I WĘDLINY 2009 "Smapk Polski". Jest to impreza przeznaczona dla sektora mięsnego oraz branż współpracujących z tym sektorem. Celem targów jest prezentacja i promocja wyrobów i przetworów mięsnych oraz stworzenie profesjonalnej płaszczyzny kontaktów dla producentów i działów marketinu zakładów mięsnych. Poza tym zaprezentowane zostaną surowce mięsne, półprodukty, dodatki funkcjonalne oraz wyroby i sprzęt techniczny.
Zakres tematyczny targów:
- Mięso
Wieprzowina, wołowina, baranina; Drób; Dziczyzna; Inne rodzaje mięs; Wędliny
- Przetwory mięsne:
Wędzonki; Kiełbasy; Wyroby wędliniarskie; Konserwy mięsne; Wyroby w galarecie; Pasztety; Wyroby regionalne; Wyroby garmażeryjne; Wyroby delikatesowe
- Surowce mięsne
- Półprodukty
- Dodatki funkcjonalne
- Wyroby i sprzęt techniczny:
Technika oświetleniowa; Wykładziny podłogowe; Higieniczne sufity i systemy ścian; Kasy i systemy do ważenia; Opakowania; Prezentacja wyrobów
- Usługi
Logistyka i transport; Usługi konsultingowe (z zakresu sprzedaży); Dystrybucja; Przetwarzanie danych; Wydawcy branżowi; Systemy zapewnienia jakości; Gastronomia;
- Firmy cateringowe
Szkoły i ośrodki szkoleniowe; Organizacje branżowe;
>>> Rejestracja
Idea Targów:
1. przedstawienie w jednym miejscu i czasie oferty producentów i dystrybutorów działających na rynku miesa i wędlin
2. działanie na rzecz promocji wzrostu spożycia wędlin i mięsa w Polsce
3. edukacja producentów i handlu w dziedzinie marketingu i merchandisingu
Więcej informacji na stronie: www.mieso.ztw.pl